Andrélon Klei Fris & Zuiver lijn

Jarenlang gebruikte ik niets anders dan de zomerblond shampoo van Andrélon. Om mijn blonde haar lekker blond te houden en ook deels omdat het gewenning was. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere shampoo, maar laatst kreeg ik de nieuwste lijn van Andrélon opgestuurd: de Klei Fris & Zuiver lijn. Als Andrélon fan moest ik deze toch even proberen!

Andrélon klei fris zuiver shampoo conditioner

Andrélon Klei Fris en Zuiver

Volgens Andrélon is deze lijn speciaal ontwikkeld voor haar dat snel vet wordt bij de haaraanzet en droog is in de punten. De actieve formule tegen vet haar zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën in je haar behouden blijven, waardoor je haar niet  uitdroogt.

Wat me direct opviel is de lekkere geur die deze producten hebben. Daar hou ik van. Ook na het wassen viel me op dat deze lekkere geur subtiel blijft hangen. Pluspunt! Wat betreft de werking: beide producten zijn fijn in gebruik. Nou moet ik zeggen dat ik de laatste tijd wel een beetje droge punten had, maar ik heb nooit extreem droog haar. Voor mijn ietwat droge punten werken deze producten prima. Mijn haar zag er goed uit en werd niet snel vet.

Andrélon klei fris zuiver droogshampoo

Naast een shampoo en conditioner zit er in deze Klei Fris & Zuiver lijn ook een droogshampoo. Dit is de oplossing om je haar een verfrissende boost en wat textuur te geven. Andrélon claimt dat deze droogshampoo daarbij geen witte waas achterlaat.

Ik hou van droogshampoo! Ik gebruik het om mijn haar meer textuur en volume te geven en regelmatig als ik mijn wasbeurt nog een dagje wil uitstellen. Hoewel ik blond haar heb, heb ik ook ‘last’ van een witte waas bij de meeste droogshampoos. Gelukkig is dat bij deze droogshampoo minimaal. Er is bijna geen sprake van een witte waas. Fijn! Deze droogshampoo heeft dezelfde lekkere geur als de shampoo en conditioner. Nog een pluspunt! De droogshampoo zorgt zeker voor textuur, maar hij had van mij nét iets meer volume mogen geven.

Conclusie

Ik vind de Klei Fris & Zuiver lijn van Andrélon erg leuk! De producten hebben een heerlijke geur en werken fijn. Ik denk dat deze producten erg fijn zijn als je een vette hoofdhuid hebt en/of droge punten. Heb je extreem droog haar? Dan denk ik dat je zwaarder geschut nodig hebt. De droogshampoo vind ik erg fijn. Deze ruikt heerlijk en laat bijna nauwelijks een witte waas achter. Wel had deze van mij nog iets meer volume mogen geven. De Klei Fris & Zuiver shampoo kost €4,99 de conditioner is ook te koop voor €4,99 en de droogshampoo kost €5,99. Een prima prijsje! Vooral als je je bedenkt dat de producten van Andrélon, zoals de shampoo en conditioner, regelmatig in de aanbieding zijn.

Welke shampoo gebruik jij graag?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog