Juni 2020 in een paar foto’s

Begin 2020 had ik me de maand juni heel anders voorgesteld. Ik kijk altijd uit naar deze zomerse maand. Hoewel het de maand is waarin mijn hooikoorts op zijn hoogtepunt is, wordt het steeds lekkerder weer én is het voor mij ook DE aftrap van het festivalseizoen. Iets waar ik altijd enorm naar uitkijk. Ik vind de sfeer op festivals altijd iets magisch hebben. Samen de warmte of stromende regen trotseren, laten we eerlijk zijn: het blijft Nederland, wetende dat de lekkerste nummers door de speakers pompen en je de vetste artiesten gaat zien. Het is enorm balen dat alle festivals dit jaar niet doorgaan, maar wel heel begrijpelijk. Ik zet gewoon alvast een notitie op mijn to do list voor volgend jaar: alles dubbel en dwars inhalen. Voor nu wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn juni (zonder festivals) was.

Zoals ik in mijn vorige overzichtje al liet weten, heb ik er een nieuwe hobby bij: mijn eigen kleding maken! Ik ben nog geen professional, maar het is me al gelukt om bovenstaande broek te maken. Op deze foto is hij bijna af, hij moest alleen nog ingekort worden en het elastiek moest er nog in.

Omdat ik de smaak te pakken heb, bracht ik een bezoekje aan de markt om wat stoffen in te slaan. Een van de stoffen die ik kocht is degene die je hierboven op de foto kunt zien. I mean, deze is toch super leuk! Ik ben van plan om hier een los vallend kort broekje van te maken.

Voor mijn werk had ik halverwege deze maand iets heel leuks op de planning staan: een food-fotoshoot! Samen met een heuse food stylist en professionele fotograaf hebben we het hele assortiment van de burgerbar Meneer Smakers op de foto gezet. De fotograaf maakte, zonder dat ik het wist, even deze actiefoto van me. Ik ben hier helemaal in mijn natuurlijke habitat. Dat zie je zo.

Deze maand was het vaderdag! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Daarom ging ik bij mijn ouders langs met een goed gevulde borrelplank. Deze verdeelden we heel corona-proef over 2 planken om zo veilig te kunnen genieten!

De tropische temperaturen van vorige week? Ik vind het heerlijk. Ik kan echt genieten van zo’n warme zomeravond. Oké, het is nog fijner als je vakantie hebt en helemaal niets hoeft te doen, maar zo’n avondje in de tuin is niet verkeerd. Het perfecte eten met dat warme weer? BBQen natuurlijk!

Natuurlijk kon ook mijn unicorn badje niet ontbreken met dat warme weer. Ik haalde hem uit de schuur en zette hem op. Ik heb er helaas maar 2 daagjes van kunnen genieten omdat het weer daarna gelijk slechter werd, maar wie weet kan ik er binnenkort volop van genieten. We vieren de zomer namelijk dit jaar gewoon in eigen land.

Hoe was jouw juni?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog