Andrélon Kokos Care review

Een hele lange tijd gebruikte ik alleen maar Andrélon om mijn haar te wassen. Toen ik met mijn blog begon, kwam ik ook met andere merken ik aanraking en probeerde ik van alles uit. Ik testte betere, maar ook zeker slechtere shampoo’s dan ik gewend was. Laatst ontving ik een heel leuk pakketje waar onder andere twee Andrélon producten in zaten, van een lijn die ik zelf nog niet kende, de Kokos Care lijn. Dat werd testen natuurlijk! Vandaag heb ik daarom een review voor je van de Andrélon Kokos Care shampoo en conditioner. Benieuwd?

andrélon kokos care lijn

Andrélon Kokos care review

Ik vind de verpakking van Andrélon altijd super herkenbaar. Grote kans dat je dat met me eens bent. Bijna alle Andrélon shampoo’s en conditioners zitten in de herkenbare, lila tubes met het Andrélon logo groot bovenop.

Volgens Andrélon is de Kokos Care lijn speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding en herstel van droog haar. De shampoo, die verrijkt is met kokosolie, reinigt je haar en zou doordringen tot in de haarvezel om het zo te voeden en te herstellen. Droog haar zou er weer gezonder en glanzender uit zien en soepel aanvoelen. Kokosolie staat er namelijk om bekend een voedende werking te hebben en echt door te dringen tot in de haarvezel. Dat terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen. Klinkt goed!

andrélon kokos care lijn shampoo

Omdat ik eigenlijk geen fan ben van kokos, hoopte ik dat de geur niet té sterk zou zijn. Gelukkig viel de geur enorm mee! Je ruikt wel een beetje kokos, maar het is niet zo’n hele chemische kokosgeur. Het is juist een vrij frisse variant. Top! De shampoo heeft een melkachtige textuur die vrij vloeibaar is. Wanneer ik de shampoo in mijn haar inmasseer, begint hij direct te schuimen. Niet gek, want er zit SLS in de shampoo.

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo. Niet té kokos-achtig, maar je ruikt wel een vleugje kokos. Ook deze geur is weer lekker fris. Ook de conditioner is melkachtig, maar wel dikker van textuur. Eigenlijk zoals ik de meeste conditioners gewend ben.

Na het wassen voelt mijn haar heel soepel aan. Mijn borstel glijdt makkelijk door mijn haar heen en mijn haar ziet er niet droog uit. Nou heb ik van mijzelf niet echt droog haar, maar toch. Mijn haar glanst mooi en ruikt ook een of twee dagen later nog lekker. Helaas geven de shampoo en conditioner mijn haar geen volume, iets waar ik zelf altijd naar op zoek ben. Maar goed, dat had ik ook niet verwacht bij deze combinatie.

Conclusie

Mocht je fan zijn van kokos en droog haar hebben? Dan is de Kokos Care lijn van Andrélon echt iets voor jou. Zelf vind ik de shampoo en conditioner ook prima werken. Ik heb van mezelf geen droog haar, maar ook zeker geen haar wat snel vet wordt. Ik denk dat deze producten bij de laatste haarsoort geen goede combinatie zijn. Zowel de shampoo als de conditioner kosten €4,99. Dat vind ik zelf een heel mooi prijsje. Het is niet bizar goedkoop, maar ook zeker niet duur voor een shampoo en conditioner.

Welke shampoo en conditioner gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog