de beste handcrèmes voor droge handen

Dit zijn de beste handcrèmes voor droge handen

Last van droge handen na het gebruik van die liters desinfecterende gel? Niet zo gek! Wist je dat alcohol er bekend om staat om je huid uit te drogen? het mag dan wel goed werken tegen alle bacteriën, maar je handen worden er niet heel blij van. Gelukkig zijn er hele fijne handcrèmes op de markt die je handen binnen no time weer zacht maken. Vandaag deel ik daarom de beste handcrème voor droge handen met je. Nog leuker: ze zijn allemaal onder de 15 euro!

De beste handcrème voor droge handen

Welke handcrème het beste voor jouw droge handen werkt, is afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. Heb jij een extreem droge huid? Dan kun je het beste een dikkere, vettere handcrème voor jouw droge handen gebruiken. Heb je een gevoelige huid? Let er dan op dat er weinig parfum in jouw handcrème zit.

weleda handcreme droge handen

Weleda granaatappel handcrème – €8,09

Ben je op zoek naar een handcrème die helemaal natuurlijk is? Dan is de granaatappel handcrème van Weleda iets voor jou. Deze crème is wat vloeibaarder, waardoor hij echt snel intrekt. Heel handig voor als je geen zin hebt om te wachten voordat je weer wat kunt doen.

Ook niet onbelangrijk: de lekkere geur. Wat mij betreft de beste handcrème voor droge handen!

handcrème voor droge handen The body shop

The Body Shop almond hand & nail cream – €6,50

Een van mijn favorieten: de almond hand & nail cream van The Body Shop. Deze handcrème ruikt lekker naar amandel en heeft een vrij dikke substantie. De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Heb je droge handen? Gebruik deze crème dan een paar dagen achter elkaar en je zult merken dat je huid weer gehydrateerd is. Lees hier mijn volledige review.

beste handcrème droge handen eczeem

Salcura Zeoderm – €14,99

Is jouw huid zo droog dat je misschien zelfs eczeem hebt? Dan raad ik je de Salcura Zeoderm crème aan. Deze crème ziet er misschien een beetje gek uit, hij is namelijk groen, en ruikt kruidig, maar hij werkt wel top!

skin food weleda

Weleda Skin Food – €6,49

De Weleda Skin Food is niet per definitie een handcrème, maar een multi-functionele crème die je op veel verschillende plekken kunt inzetten. Dus ook voor droge handen!

Let wel op: dit is echt een hele dikke, stugge crème die niet snel intrekt. Ik raad je dus aan om dit product ’s avonds voor het slapen te gebruiken als je extreem droge handen hebt. De volgende ochtend wordt je wakker met een gevoede huid!

cetomacrogol creme kruidvat

Kruidvat Cetomacrogol creme – €4,90

Nog zwaarder geschut nodig? Dan is de Cetomacrogol crème van Kruidvat misschien iets voor jou! Dit is ook weer een multifunctionele crème, die ik zelf ook erg fijn vind werken voor droge plekjes op mijn handen. Deze crème bestaat voor 50% uit vaseline, waardoor de huid niet alleen gevoed wordt, maar ook vet wordt gehouden.

Wat zijn volgens jou de beste handcrème voor droge handen?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog