comme deux #powernap masker

Comme Deux #Powernap face mask

Kan jouw huid wel een powernap gebruiken? Vast wel! Vooral nu het langzaamaan weer herfst wordt, hebben onze huidjes flink wat te verduren. Tijd om jouw huid goed te verzorgen en een powernap te nemen! Laatst maakte ik kennis met het #powernap masker van Comme Deux, een Deens merk wat ik hiervoor nog helemaal niet kende. Ik ging in test-modus en vandaag vertel ik je alles over dit babyroze masker.

comme deux #powernap

Comme Deux #powernap face mask 

Comme Deux is een Deens skincare merk wat in 2017 is opgericht. Dit Deense merk vind het belangrijk om hoge kwaliteit producten te combineren met, zoals ze het zelf noemen, de fun-factor. Een product moet namelijk ook leuk zijn om te gebruiken! Daarnaast zijn alle producten samen gecreëerd met hun klanten: van texturen tot kleuren tot hun campagnes. Yes, zelfs de productnamen.

comme deux #powernap review

Volgens Comme Deux is het #powernap masker jouw held als het gaat om hydratatie. Dit intens voedende overnight masker versterkt de natuurlijke barrière van de huid en hydrateert de huid. Dit masker zou geschikt zijn voor alle huidtypes, is parfumvrij én vegan. Je kunt #powernap gebruiken als een overnight masker. Breng hem dan voor het slapen gaan aan en laat het de hele nacht intrekken. Gebruik je het masker liever tussendoor? Dan kun je het masker 20 minuten in laten trekken en daarna je gezicht reinigen. 

comme deux #powernap roze masker

Het Powernap masker is net zo lichtroze als de deksel van het glazen potje. Geweldig! Wie wil zijn gezicht nou niet insmeren met dit lieflijke roze goedje? Toen ik de deksel opendraaide, viel me al direct op dat dit maskertje een vrij stevige textuur heeft. Die bleek steviger dan verwacht, want het masker is écht dik. Het deed me een beetje denken aan een pudding. 

Doordat het masker zo dik is, is het lastig uit te smeren op je gezicht. Door de warmte van je huid wordt het masker wel wat makkelijker te verdelen, maar dat scheelt niet veel. Omdat het masker zo dik is, zou ik dit zelf nooit gebruiken als overnight masker. Dan zit mijn hele kussen onder! Ik testte dit masker daarom gewoon door hem 20 minuten op mijn gezicht te laten zitten en er vervolgens weer af te halen. Na het maskertje voelde mijn huid lekker zacht aan. Ook merkte ik dat het masker zeker een hydraterende werking heeft voor mijn huid.

comme deux #powernap face mask

Conclusie

Ik ben erg blij dat ik kennis heb mogen maken met Comme Deux. Ik vind dat dit merk zeker de fun-factor heeft. I mean, maskers met de naam #powernap en items als discoskin? I like it! Wat betreft het #powernap masker: de verpakking is leuk, de naam is heel leuk en het masker voedt mijn huid. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het masker in gebruik niet heel praktisch is, omdat de textuur zo dik is. Ik had het masker liever nét iets dunner gehad. Het #powernap masker kost €27,- en is verkrijgbaar via de webshop van Comme Deux. Kun jij naast een voedend masker wel wat meer hydratatie gebruiken? Probeer dan eens mijn favoriete dagcrème van Weleda.

Kende jij het merk Comme Deux al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

  • Supertof! Ik gebruik bijna geen maskers, maar zo heel af en toe kan het toch fijn zijn om je huid wat extra te verwennen. Deze ziet er echt zalig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog