September 2020 in een paar foto’s

Bye bye september! Hoewel de tijd de afgelopen maanden soms wel stil leek te staan, vind ik hem nu weer steeds sneller gaan. September vloog voorbij. Misschien lag dat ook wel aan het feit dat ik vakantie had en een paar hele leuke dingen op de planning had staan. Ik gaf namelijk in één keer wel heel veel geld uit, had keuzestress omdat er té veel droogbloemen waren en ik sliep in een mega luxe hotel.  Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe mijn september was.

Meet my new best friend: Clio! Yes, je ziet het goed. Deze meid kocht deze maand haar aller- allereerste auto. Ins’t she gorgeous? Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe baan waar ik niet meer makkelijk met het OV naar toe kan. Daarnaast leende ik de auto van mijn vriend steeds vaker om naar mijn ouders te gaan, bij vriendinnen op bezoek te gaan en dat soort dingen. Toen ik mijn spaardoel gehaald had, besloot ik dat het tijd was voor een eigen auto! Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe aanwinst. Oh en ik voel me hierdoor extreem volwassen.

In het weekend vind ik het heerlijk om uit te slapen. Daarna plof ik ’s ochtends op de bank met lekkere broodjes, een dekentje en een aflevering van de serie die ik op dat moment volg. Intens genieten vind ik dat. Lui? Dat komt niet voor in mijn woordenboek.

Halverwege deze maand kreeg ik vakantie. Daar was ik écht aan toe, want doordat ik switchte van baan, mistte ik mijn vakantie in juli. Ik begon namelijk direct met werken bij mijn nieuwe baan. Super leuk, maar ook vermoeiend. Deze vakantie bleven mijn vriend en ik lekker thuis, maar besloten we wel leuke dingen voor in huis te regelen. Een van deze dingen: onze hal pimpen met leuke droogbloemen. Samen met mijn moeder zocht ik wat leuke exemplaren uit, maar dat duurde wel even. Er was zo veel keus!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze twee droogbloemen. In de linkervaas staat een soort fluffy pluimpje in een donkerpaarse/grijzige tint. In de rechtervaas stopte ik wat gedroogd tarwe. Zo ziet het er een stuk gezelliger uit! Ons volgende project: de slaapkamer verven. Daar geef ik je later nog een update over.

Hoewel ik vakantie had, heb ik toch even ‘gewerkt’. Eind deze maand stond er namelijk een super leuk event gepland van mijn werk waar ik graag bij wilde zijn. Dit event vond plaats in het QO hotel in Amsterdam mét een heuse sleepover. Mijn vriend ging gezellig mee, zodat we toch nog even op vakantie waren.

Het event stond in het teken van Olaz. Hoewel ik Olaz al jaren ken, heb ik nog weinig ervaring met de producten. Daar gaat uiteraard verandering in komen!

Het event sloten we af met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Ik vind hotel ontbijtjes altijd zo lekker. Zelf ontbijt ik nooit zo uitgebreid, maar op zo’n moment kan ik er echt van genieten. I mean, dit ziet er toch geweldig uit?

Hoe was jouw september?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog