posterstore posters slaapkamer

Jouw slaapkamer gezellig maken? Zo doe je dat!

Een gezellige slaapkamer? Ik deed er alles aan om mijn slaapkamer zo leuk mogelijk te maken toen ik nog bij mijn ouders en daarna op kamers woonde. Toen ik ging samenwonen met mijn vriend, ging onze aandacht vooral uit naar de keuken en woonkamer. Die slaapkamer? Nah, dat kwam later wel. Onze slaapkamer was dus vrij basic en in mijn ogen saai. Tijd voor verandering, want een gezellige slaapkamer is altijd een goed idee! Vandaag laat ik je onze slaapkamer mini-make-over zien. Een likje verf op de muur, wat trendy decoratie, wilde plannen voor onze kast, posters aan de muur en voilà! Ik koos namelijk prachtige natuurposters uit bij Poster Store. Ook geef ik je in deze blogpost 4 tips zodat jij jouw slaapkamer ook gezellig kunt maken.

Jouw slaapkamer gezellig maken?

witte slaapkamer

slaapkamer gezellig maken met kleur

1. Voeg kleur toe

Jouw slaapkamer gezellig maken? Voeg wat kleur toe! Wij hebben zelf één muur geverfd in een accentkleur. Zo ziet je kamer er direct een stuk gezelliger uit én het is niet veel werk. Kies een kleur die bij jouw stijl past. Zelf houden wij van een rustige slaapkamer, dus we kozen een grijsgroene tint. Mocht je nou niet willen/mogen verven: kies dan voor decoratie in een bepaald kleurthema. 

slaapkamer gezellig maken met posters

2. Hang posters op

Geef jouw net geverfde muur wat extra’s door posters op te hangen! Ik heb zelf hele gave posters uitgezocht bij Poster Store. Hier kun je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten vinden met een Scandinavisch design. Ik koos voor 3 posters met een houten frame, omdat ik dit mooi vond passen bij onze groene muur. Kijk hoe gaaf het is geworden!

Wat ik vooral erg fijn vind aan Poster Store, is dat ze veel verschillende stijlen posters hebben met verschillende thema’s en formaten. Ook zetten ze iedere dinsdag een nieuwe poster collectie online. Daardoor zit er voor iedereen wel wat tussen. Op de website kun je allerlei voorbeelden van fotowanden vinden ter inspiratie voor jouw eigen wand, handig! Ook erg leuk: alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Ben jij nou enthousiast geworden en wil jij ook posters bestellen om jouw huis een upgrade te geven? Dan heb ik een hele leuke kortingscode voor je. Met de code abeautyday krijg je tot en met 31 oktober 35% korting op alle posters (exclusief selection posters).

slaapkamer gezellig maken met droogbloemen

3. Zet droogbloemen neer

Droogbloemen zijn helemaal hot op dit moment. Niet gek, want ze zien er super leuk uit én blijven enorm lang mooi. Kies er daarom voor om jouw slaapkamer nog gezelliger te maken met wat droogbloemen. Zoek een paar kleine vaasjes uit en zet deze op je nachtkastje of vensterbank. Gezelligheid gegarandeerd!

4. Geef je meubels een upgrade

Heb je alle drie de tips hierboven al toegepast, maar wil je nog meer aanpassen in jouw slaapkamer? Geef jouw meubels dan een upgrade! Dat kan heel simpel en makkelijk door de handgreepjes van jouw kasten of nachtkastje te vervangen of door een meubel in een andere kleur te verven. Zelf denken wij erover na om de deuren van onze kledingkast donkergroen te verven. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe dat eruit komt te zien!

Hoe zou jij jouw slaapkamer gezellig maken?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Posterstore.nl

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog