essence lash princess review

Essence Lash Princess mascara review

Dé perfecte wimpers, wie wil dat nou niet? Als echte beautylover ben ik van mening dat mascara echt een van de meest onmisbare make-up items is. Wil ik er fris en fruitig uitzien, dan is een likje mascara geen overbodige luxe. Ben je op zoek naar een budgetproof mascara? Dan moet je bij Essence zijn! Laatst voegden ze een nieuwe mascara aan hun Lash Princess assortiment toe. En die review ik graag voor je! Benieuwd naar mijn review over de Essence Lash Princess curl & volume mascara? Go check it out!

Review: Essence Lash Princess curl & volume mascara

Volgens Essence is deze mascara een echte eye-catcher. Door het unieke ontwerp van de verpakking, maar ook door het effect!

Het borsteltje heeft de vorm van een pinda: smal in het midden en breed aan de uiteinden. Daardoor zou je de wimpers aan de buiten- én binnenhoeken van het oog voller kunnen maken. Klinkt goed, tijd om deze Essence Lash Princess mascara eens goed onder de loep te nemen in deze review.

Bij de close-up zie je inderdaad duidelijk de pinda-vorm van het borsteltje. De onderkant en bovenkant zijn wat dikker en in het midden is het borsteltje smaller. 

Zelf vind ik dit soort borsteltjes, met wat langere haartjes, het fijnst werken. Met korte haartjes knoei ik altijd net wat meer op mijn ooglid. 

Ook zie je dat er voldoende mascara op het borsteltje zit, maar niet té veel.

Maar, hoe ziet de mascara er uit? Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met. Ik blijf me altijd verbazen over before & after foto’s van mascara. Wat een verschil! 

Mijn wimpers zijn een stuk donkerder en langer. Ook zit er, zonder het gebruik van een wimperkruller, een prima krul in. Wel merk ik dat de mascara mijn wimpers snel aan elkaar laat plakken. Hij geeft geen klontjes als je oplet, maar hij plakt wel snel.

Breng je te veel aan? Dan krijg je wel snel dikke spinnenpoten en klontjes. Yes, been there done that. Daar moet je dus wel op letten bij deze mascara. Jammer, maar als je het weet is er wel mee te werken.

essence lash princess review

Conclusie

Ben jij op zoek naar een budgetproof mascara die je wimpers lekker zwart maakt, lengte geeft en voor een mooie krul zorgt? Dat is de Essence Lash Princess mascara wat voor jou. Ben jij op zoek naar een mascara die je wimpers niet aan elkaar laat plakken en super makkelijk in gebruik is? Dan is dit niet de mascara voor jou. Als je niet oplet, plakt deze mascara namelijk je wimpers aan elkaar. 

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn review van de Essence Lash Princess mascara ben ik tevreden over het resultaat, maar ik was nog blijer geweest als de mascara mijn wimpers niet aan elkaar plakte. De Lash Princess mascara kost €3,39. Dat is een hele fijne prijs voor een mascara.

Als ik eerlijk ben, vind ik de Double Trouble mascara van Essence die ik laatst voor je testte, nét wat fijner. Maar hey, iedere wimper is anders, dus wie weet werkt de Lash Princess mascara voor jou weer beter!

Welke mascara gebruik jij graag?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog