kaya sieraden ketting

Mijn gepersonaliseerde ketting van KAYA Sieraden

Naast beauty hou ik me steeds meer bezig met fashion. Gewoon omdat ik het leuk vind én een mooie outfit me, net zoals een mooie make-up look, zelfverzekerder kan maken. Mijn outfit is eigenlijk nooit compleet zonder sieraden. Wat ringen, een paar mooie oorbellen én of course een subtiel kettinkje die over de kraag van mijn trui heen hangt en voilà mijn outfit is af. Ik vind het heel mooi om meerdere kettingen met verschillende lengtes te dragen. Daarom was ik op zoek naar een langere ketting om mijn collectie mee aan te vullen. Na even zoeken, heb ik er eindelijk een gevonden bij KAYA Sieraden. Ik laat hem je vandaag graag zien!

kaya sieraden

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden is een online webshop met enorm veel verschillende, mooie sieraden. De webshop is begonnen met sieraden voor mama & haar mini-me, maar is nu uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar moeder-dochter sieraden. Van een mooie dames ketting, tot ringen en armbandjes: they got it! 

Een aantal jaar geleden heb ik veel statement kettingen gedragen. Toen ze niet meer zo hip waren, heb ik lange tijd vrij weinig kettingen gedragen. Sinds een aantal jaar ben ik weer helemaal fan van kettingen en draag ik graag wat subtiele kettinkjes om mijn outfit mee af te maken. 

gepersonaliseerde ketting

Gepersonaliseerde ketting

Ik heb ondertussen al wat kleine kettinkjes verzameld, maar ik was nog op zoek naar een wat langere ketting om deze kleine kettinkjes mee te combineren. Na even zoeken vond ik die bij KAYA Sieraden. En nog leuker: dit is niet zo maar een ketting, maar een gepersonaliseerde ketting! 

Ik koos namelijk voor een lange ketting met een letter er op. Hierbij kon ik er zelf voor kiezen om een T, mijn initiaal, op de zilveren disc te laten zetten.

Ik had al vaker naar zo’n soort ketting gekeken, maar vond de kettingen die er standaard bij zaten vaak veel te kort. Bij KAYA Sieraden kun je zélf kiezen welke soort ketting je erbij neemt. Ideaal! Ik koos uiteindelijk voor een zilveren ketting en disc met een fijne Jasseron ketting van 50-60 cm. 

lange ketting

How it looks

Hier zie je hoe lang de ketting ongeveer is. Je kunt hem op 2 lengtes dragen: 50 en 60 cm. Ideaal om los te dragen, maar dus ook om wat kortere kettinkjes mee te combineren!

Afgelopen week heb ik de ketting veel op deze manier gedragen, maar ook met een of twee kortere kettingen maak je jouw simpele outfit een stuk leuker. 

Naast dat ik de ketting heel mooi vind, ben ik erg tevreden over de kwaliteit. De ketting voelt stevig aan en werd geleverd in een mooi sieradendoosje met een doekje om hen schoon te maken. Heel handig! 

ketting met initiaal

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst. Ik ga deze persoonlijke ketting de komende tijd volop dragen! 

Vind jij zo’n persoonlijke ketting ook heel erg leuk, maar zou je liever je hele naam er op willen in plaats van maar één of twee letters? Dat kan ook! KAYA Sieraden verkoopt namelijk ook een ketting met naam

Draag jij vaak lange kettingen?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KAYA Sieraden.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog