glamglow supermud

Glamglow supermud clearing treatment

Ieder weekend pak ik mijn me-time momentje en gebruik ik een gezichtsmasker. Ik zet een muziekje op, smeer mijn huid in met een masker en doe een kwartiertje even helemaal niets. Heerlijk vind ik dat. Mijn huid trouwens ook. Al jaren hoorde ik veel goede verhalen over de maskers van Glamglow. Maar laten we eerlijk zijn, ook al jaren hield de prijs van dit masker me tegen. Laatst kwam ik erachter dat ze ook mini potjes met het masker verkopen. En laat ik dan nou nét een zwak hebben voor kleine verpakkingen en beautytrends. Ik testte daarom het Glamglow Supermud masker voor je uit.

glamglow masker

Glamglow Supermud

Glamglow is een Amerikaans merk dat is ontstaan in Hollywood. De Glamglow maskers waren gemaakt om iemand snel camera ready te maken en direct resultaat te geven.

Ondertussen heeft Glamglow verschillende skincare producten, maar het masker waar alles mee is begonnen is het Glamglow Supermud masker. Dit masker is hun #1 best selling houtskool modder masker. Het gaat huidproblemen en -imperfecties tegen en reinigt de poriën. Daarnaast helpt dit masker je dode huidcellen te verwijderen, met als resultaat een gladde huid. Het masker zou direct je teint zichtbaar verbeteren met slechts een dunne laag.

glamglow skincare

Het masker ruikt vrij fris en brengt makkelijk aan. Nadat ik het masker gebruikt heb, voelt mijn huid erg zacht aan. Wel merk ik dat mijn droge huid dit een heftig maskertje vond. Mijn huid is namelijk een beetje rood en dat heb ik niet vaak met maskers. Laat het masker dus niet te lang zitten mocht jij een droge huid hebben.

Of het masker echt wonderen doet voor mijn huid en me camera ready maakt? Dat niet per se. Het masker heeft wel degelijk effect, maar verricht geen wonderen.

Ik denk dat dit een fijn masker is voor mensen met een normale tot vette huid. Mocht je een droge huid hebben, dan vind ik zelf dit masker heel fijn.

glamglow supermud masker review

Conclusie

Ik vond het effect van het Glamglow Supermud masker wel fijn. Hoewel het een heftig masker was voor mijn droge huid en het voor wat roodheid zorgde, merkte ik wel dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelde. Toch vind ik het masker echt te duur voor het effect dat het heeft op mijn huid. Voor een klein potje van 15 gram betaal je namelijk al €15,40 en voor 50 gram €51,46.

Gebruik jij regelmatig een gezichtsmasker?

xxx Teddy

2 comments

  • Ik ben ook benieuwd naar de maskers van Glamglow (prachtig die verpakkingen) maar vind dat ik ze niet echt waard ben omdat ik te weinig maskers gebruik. Ik heb nog een stapeltje liggen. Maar vergeet het eigenlijk steeds (net als in bad gaan, een serum gebruiken, oogcrème). Het zijn van die dingen die ik gewoon niet in mijn beauty routine krijg. Terwijl zo’n maskertje maar een kwartiertje hoeft te duren.

  • Ik gebruik dit maskertje eigenlijk alleen op mijn T-zone en daar werkt het echt super voor! Zo is hij ook z’n geld wel waard aangezien je er dus ook veel langer mee doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog