kneipp sheet mask review

Kneipp Sheet masker

Mijn huid wordt altijd blij van een goed masker. Normaal gesproken neem ik daar echt te weinig tijd voor. Die één keer per week dat ik eigenlijk een maskertje wil doen? Laten we zeggen dat dat meestal één keer per maand wordt. Nu ik zo veel thuis zit, ben ik ook steeds meer bezig met mijn skincare. Ik neem er simpelweg meer tijd voor. Dus ik heb me voorgenomen om ook weer vaker een maskertje te doen! Het eerste masker wat ik probeerde met dit goede voornemen: het nieuwe sheet masker van Kneipp. Vandaag vertel ik je er alles over.

Kneipp Sheet Masker

Kneipp heeft 3 verschillende sheet maskers. Deze natuurlijke gezichtsmakers bevatten plantaardige oliën die een positief effect hebben op je huid. De sheet masks zouden gemakkelijk aan te brengen zijn. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen of microplastics en zijn gemaakt van 100% natuurlijk viscose, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn.

Het eerste sheet masker van Kneipp is het Detox Care masker. Dit masker bevat algen-, moringa-, bamboe en houtskool-extract. De werking? Zuiverend en reinigend, terwijl het masker tegelijkertijd de huid verzorgd.

kneipp sheet mask chill out

Het Chill Out masker bevat patchouli-olie en hennepzaadextract. Daardoor werkt dit masker huidkalmerend en verzorgt hij de huid intensief. Je huid zou na gebruik voller en zachter aanvoelen.

kneipp hydro kick sheet mask

Het derde sheet masker is het Hydro Kick masker. Dit masker verfrist en hydrateert. De huid zou voller, gehydrateerd en zacht aanvoelen.

Omdat ik een redelijk droge huid heb, besloot ik dit masker als eerste te testen. Wat me opviel, is de frisse geur die het masker heeft. Niet helemaal mijn ding, maar ik denk dat veel mensen dit wel waarderen. Het sheet masker is goed doordrenkt met product en is gemakkelijk aan te brengen. Wel vond ik het gat voor mijn mond wat klein, maar dat vind ik bij veel sheet maskers. Na 10 – 15 minuten haal je het masker van je gezicht en masseer je het overige product, wat nog aardig veel was, in. Na het inmasseren duurde het ook even voordat dit volledig was ingetrokken. Eerst werd het een beetje plakkerig, voordat mijn huid zacht aanvoelde. uiteindelijk voelde mijn huid goed gevoed aan.

kneipp sheet mask review

Conclusie

Ik vind het leuk dat Kneipp haar assortiment steeds meer uitbreid. Dat deden ze eerder al met hun lippenbalsems en nu dus met sheet masks. De sheet maskers zijn gemakkelijk te gebruiken en zien er leuk uit. Ook zijn ze qua werking fijn. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik gewone maskers nét wat fijner vind dan sheet masks. Puur omdat een sheet masker niet altijd ‘past’. Maar dat is een persoonlijk dingetje. Ik blijf ze natuurlijk gewoon proberen, want de werking is vaak wel goed. Een sheet masker van Kneipp kost €3,99.

Gebruik jij liever een sheet mask of een gewoon maskertje?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

  • Ik gebruik eigenlijk geen van beide 😊. Net als jij had ik het voornemen om vaker maskertjes te gebruiken, maar het komt er steeds niet van terwijl ik er heel wat heb liggen om te testen. Dit is dus een goede reminder om er binnenkort toch maar eens tijd voor vrij te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog