Lottie London – Slay All Day longwear matte liquid lipstick

Slay All Day longwear matte liquid lipsticks van Lottie London

Hoewel ik een echte make-up liefhebber ben, heb ik bijna nooit make-up in mijn handtas zitten. Ik heb gewoon écht geen zin om mijn make-up om de paar uur te moeten bijwerken. Nee, ik wil gewoon producten die de hele dag blijven zitten. Of in ieder geval, het grootste gedeelte van de dag. Daarom ben ik de laatste tijd fan van liquid lipsticks. Deze blijven vaak toch wat beter zitten dan een gewone lipstick. Laatst probeerde ik de Slay All Day longwear matte liquid lipstick van Lottie London. Een budgetvriendelijke liquid lipstick die er ook nog eens heel vrolijk uitziet. Vandaag kun je hier mijn mening over dit product lezen. Benieuwd?

De Slay All Day liquid lipsticks hebben een hele leuke verpakking. Ze zijn niet groot en de vorm van de verpakking is vrij standaard, maar het logo van Lottie Londen en de sterretjes op de huls maken het leuk. Ook vind ik het fijn dat de huls de kleur heeft van de lipstick zelf, zo weet je precies welke tint je in je handen hebt.

Volgens Lottie London hebben de Slay All Day liquid lipstick een velvet finish en blijven ze lang zitten zonder te smudgen. Ze zijn goed gepigmenteerd en voelen comfortabel aan. De liquid lipstick is verkrijgbaar in 16 verschillende tinten, is vegan én cruelty free. Kijk, dat klinkt goed!

Slay All Day longwear matte liquid lipstick lottie london review

De eerste tint die ik kocht is #TBT. Dit is een lila tint met een grijzige ondertoon.

Hier zie je de swatch van #TBT. Zoals je kunt zien dekt de tint erg goed. Ook is hij compleet mat. Wel is het lastig om deze tint egaal aan te brengen. Wanneer je een tweede laagje aanbrengt, wordt de kleur al snel wat donkerder. Hoewel ik de tint heel gaaf vind, is hij nét iets te grijs voor mij.

De tweede tint heet Fleek en is een warme nude/terracotta kleur.

lottie london slay all day fleek swatch

Ook deze tint is compleet mat. Ik vind de finish en kleur van Fleek echt mooi! Ook deze tint dekt weer super. Gelukkig is Fleek wel makkelijk egaal aan te brengen.

Wat betreft de pigmentatie zijn deze liquid lipsticks dus top. Ook voelen ze prettig aan op mijn lippen en dat terwijl ze een matte finish hebben. De lipsticks blijven redelijk goed zitten. Na een flinke maaltijd zul je ze wel bij moeten werken, maar over het algemeen kunnen ze wel tegen een stootje.

slay all day lottie london review

Conclusie

Ik vind de Slay All Day longwear matte liquid lipsticks van Lottie London leuk. De verpakking is lekker vrolijk en helemaal mijn ding met al die sterretjes. De kleuren zijn mooi en ook over de finish ben ik te spreken. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het niet mijn nieuwe favoriete liquid lipsticks zijn. Ze voelen prima aan op mijn lippen en blijven prima zitten, maar écht omvergeblazen ben ik niet. Het zijn gewoon prima liquid lipsticks die ook nog eens lekker betaalbaar zijn. De Slay All Day liquid lipsticks kosten namelijk €5,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat. Mocht je benieuwd zijn naar andere producten van dit leuke merk: ik schreef er al eerder een review over.

Welke liquid lipstick vind jij fijn?

xxx Teddy

Benieuwd of deze liquid lipstick wat voor jou is? Maak onderstaande test!

[wp_quiz id=”17181″]

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog