Maybelline anti age concealer review

Maybelline instant anti age eraser concealer review

Al jaren gebruikte ik de welbekende Collection 2000 concealer onder mijn ogen. Een fijne concealer, maar hij had een groot  nadeel: deze concealer is niet zo makkelijk verkrijgbaar. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een fijne concealer uit het (Nederlandse) drogisertijschap. Na het lezen van verschillende reviews, besloot ik de Instant Anti-Age Eraser Concealer van Maybelline te proberen. Daar las ik zo veel goede verhalen over, dat moest ik testen! Vandaag vertel ik je dus alles over deze drogisterij concealer van Maybelline.

concealer maybelline ervaring

Maybelline Instant Anti-Age Eraser concealer

Wat de Instant Anti-Age Eraser Concealer van Maybelline zo uniek maakt, is de verpakking. Waar de meeste concealers een soort lipgloss-applicator hebben, heeft deze concealer een soort fluffy sponsje aan de bovenkant, waar je de concealer direct mee kunt aanbrengen en mee kunt blenden. Handig!

maybelline concealer spons applicator

Volgens Maybelline helpt deze concealer tegen donkere kringen en fijne lijntjes. Ook zou je onmiddellijk een stralende en frisse oogopslag creëren. De concealer gebruik je als volgt: draai aan de onderkant totdat er product op de spons verschijnt. Breng de concealer aan op de huid onder je ogen en vervaag deze vervolgens goed.

Maybelline anti age eraser concealer before after

Op naar de before en after van de Maybelline concealer. Links zie je mijn huid zonder product, rechts draag ik een laagje van de concealer. Ik heb de kleur 00 Ivory, een van de lichtste kleuren. Voordat ik je vertel wat ik van het effect vind, is het goed om te weten dat ik (zoals je op de before foto ziet) geen extreem donkere kringen heb van mezelf.

Hoewel het verschil niet héél schokkend is, vind ik het after shot toch een stuk mooier. De donkere schaduw onder mijn ogen is weg, waardoor het lijkt alsof mijn ogen opgelicht zijn. Ik zie er frisser en wakkerder uit. Ik ben het alleen niet eens met Maybelline dat fijne lijntjes zouden verdwijnen. Die zie ik namelijk nog net zo goed. De concealer zit fijn op mijn huid, voelt niet droog aan en blijft goed zitten. Qua resultaat ben ik dus erg enthousiast!

Maar wat betreft het aanbrengen met het sponsje? Daar kan ik kort over zijn: ik vind het geen toegevoegde waarde hebben. Ik merk dat het sponsje te veel product in zich heeft, waardoor ik hem niet fijn vind om de concealer mee te blenden. Ik gebruik alsnog mijn vingers of een make-up kwast om het geheel te blenden. Het aanbrengen gaat makkelijk, maar dat was hetzelfde geweest met een andere applicator. Het sponsje is voor mij geen minpunt, want hij werkt prima, maar het is ook niet per se een pluspunt.

maybelline product

Conclusie

Ik ben enorm enthousiast over de Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer en ondertussen heb ik ook al verschillende tubes opgemaakt. De concealer zelf werkt top. Hij zorgt ervoor dat de huid onder mijn ogen wordt opgelicht en ik er frisser en wakkerder uitzie. Het sponsje waardoor deze concealer zo populair is, werkt prima, maar vind ik niet fijn om het product mee te blenden. Handig aanbrengen: ja, maar daarna heb ik toch echt mijn vingers of een goede kwast nodig. Wat mij betreft voegt dit sponsje dus niet heel veel toe. De Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en kost €12,95.

Welke concealer gebruik jij graag onder jouw ogen?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog