wat te doen tegen een droge huid

Wat te doen tegen een droge huid?

Wat te doen tegen een droge huid? Vaak hebben we in de winter meer last van een droge huid, omdat de luchtvochtigheid in de winter een stuk lager is. Geen pretje, die trekkerige huid, maar het is helaas niet anders. Gelukkig zijn er genoeg dingen die jij kunt doen om minder of helemaal geen last te hebben van jouw huid en deze toch gevoed de winter door te laten komen. Vandaag deel ik daarom tips en de beste producten die werken tegen een droge huid.

Wat te doen tegen een droge huid?

De beste producten voor een droge huid

Heb je last van een trekkerige huid, dan is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Hoe leuk die geparfumeerde body lotion die je bij jouw favoriete parfum kreeg ook is, die gaat jouw huid niet de winter door helpen. Kies liever voor een dikke crème voor jouw gezicht of huid die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid. Zelf vind ik de producten van Weleda vaak erg fijn. Benieuwd naar mijn favoriete producten? Klik dan op de kop hierboven om naar de blogpost te gaan.

De beste hydraterende dagcrèmes 

In de winter is mijn huid over het algemeen vrij droog, maar zeker mijn gezicht heeft veel te verduren. Herkenbaar? De juiste (dag)crème is het halve werk. Kies in de winter voor een veel voedendere, dikkere crème dan je misschien in de zomer zou doen. Benieuwd naar mijn favorieten? Check ze in de blog door op de link hierboven te klikken.

Tips tegen droge handen

Last van droge handen in de winter? In de winter hebben ook jouw handen het zwaar. Blijf smeren, draag handschoenen en gebruik niet te veel warm water. Lees alle tips in mijn blogpost en je zult een stuk minder last hebben van droge handen!

De beste handcrèmes voor droge handen

Wat de beste handcrèmes zijn voor droge handen in de winter? Dat vertel ik je in bovenstaande blogpost. Wanneer ik blijf smeren met een van deze handcrèmes, heb ik helemaal geen last meer van droge, trekkerige handen. Ideaal!

Wat doe jij tegen een droge huid?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog