Collection – lasting perfection ultimate wear concealer

Toen ik in Londen was, heb ik de welbekende concealer van het merk collection gekocht. Ik kon gewoon niet zonder deze concealer naar huis gaan na alle geweldige verhalen die ik gelezen had. Heel veel beautybloggers waren lyrisch over deze budget concealer. Bij de eerste winkel was de lasting perfection ultimate wear concealer helemaal uitverkocht, maar gelukkig vond ik hem bij het tweede filiaal waar ik ging kijken. Benieuwd?

De verpakking is eigenlijk vrij simpel. De huls is doorzichtig en heeft zwarte details en een zwarte dop. Ook is ie vrij klein als ik hem vergelijk met mijn andere vloeibare concealers.

Volgens Collection zou je huid er perfect uit zien met deze concealer. Je oneffenheden zouden niet meer opvallen. De concealer zou tot wel 16 uur op z’n plek blijven en zou tegen wat water kunnen. Ik koos voor de kleur 1 fair, omdat ik een lichte huid heb. Er zijn in totaal 4 verschillende tinten verkrijgbaar.

Hier zie je de concealer op mijn arm. Hij is vrij vloeibaar en romig. Ook lijkt ie erg goed te dekken.

Ik gebruik de concealer voor onder mijn ogen. Sommige mensen gebruiken hem ook om oneffenheden weg te werken, maar daar gebruik ik mijn geliefde MAC concealer voor. Voor onder mijn ogen is Fair de perfecte kleur. Hij is niet te licht en niet te donker. Ik heb per keer maar heel weinig nodig. Op de foto zie je links mijn oog zonder concealer. Rechts zie je mijn oog met de concealer eronder aangebracht.

Ik heb vrij weinig last van donkere kringen onder mijn ogen, maar ik merk toch dat ik er met deze concealer stralender en wakkerder uit zie. Vooral na een slechte nachtrust of een dagje waarop ik me niet zo lekker voel is deze concealer echt een uitkomst voor mij. De dekking is erg goed voor onder mijn ogen en hij blijft de hele dag op z’n plek zitten. Ook trekt ie niet in de lijntjes gedurende de dag, iets wat ik echt een groot pluspunt vind.

Voor oneffenheden gebruik ik hem eigenlijk niet. Hij bedekt ze op zich wel, maar dat doet mijn MAC concealer beter. Dat is ook wel te verwachten, want de lasting perfection concealer is erg vloeibaar en creamy concealers bedekken nou eenmaal beter.

Ik ben heel erg blij dat ik de concealer van Collection heb gekocht. Wat een fijne concealer is dit. Ik lijk een stuk wakkerder als ik deze concealer onder mijn ogen heb gebruikt. Hij blijft de hele dag op z’n plek en is de goede kleur. Ook de prijs maakt het allemaal net iets mooier. Deze fijne concealer kost namelijk maar rond de 5 euro. Het enige nadeel is de verkrijgbaarheid. Als je deze concealer wil bemachtigen, zul je toch echt een tripje naar Engeland moeten plannen…

Welke concealer gebruik jij voor onder je ogen?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog