Nieuwe lay-out

Jaaaa, eindelijk is het zo ver: mijn nieuwe lay-out staat online! Na er lang aan gewerkt te hebben, kan ik hem dan eindelijk laten zien. Misschien heb je hem gisteravond laat al voorbij zien komen, want toen is ie online gegaan. Hier en daar zijn er nog kleine dingetjes die aangepast moeten worden, maar hij is zo goed als af.

Mijn vorige lay-out die je hier boven kan zien, was van WordPress zelf en ik vond hem vrij basic. Ik was hem al een tijdje zat, maar ik wilde niet zomaar een nieuwe lay-out erop zetten die ik na een maand alweer saai zou vinden. Ik heb daarom rond gekeken naar andere lay-outs en zocht net zo lang naar inspiratie totdat ik wist wat ik wilde.

Natuurlijk kon ik dit niet alleen. Samen met een vriendin, die hier echt verstand van heeft, heb ik goed gekeken wat ik wilde en wat er mogelijk was. Zij heeft me onwijs goed geholpen en dit is het resultaat. Het hoefde voor mij niet heel bijzonder en overdreven te zijn. Als mijn blog er maar strak en overzichtelijk uit zou zien. Volgens mij is dat ons aardig gelukt!

Ik hoop dat jij mijn nieuwe lay-out ook mooi vindt! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, hoor ik het graag!

Vind jij deze lay-out een verbetering?

xxx Teddy

31 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog