Mei in een paar foto’s

In mei werd het steeds ietsjes beter  en lekkerder weer en waren er zelfs dagen waarin ik zonder jas de tuin in liep. In mei heb ik weer veel leuke dingen kunnen doen. Helaas moest ik ook hard werken voor school, had ik voor de verandering geen meivakantie én was ik een dagje ziek. Vandaag wil ik je weer in een paar foto’s zien hoe mijn maand mei was. Benieuwd?

Ik begon de maand gelijk goed door te gaan sporten. Samen met een vriendin ging ik voor mijn college een uurtje sporten. Ik voel me altijd als ik de sportschool uit loop gelijk een stuk beter.

De dag erna was het alweer tijd voor de Beautygloss party. Ik ging op zaterdag met mijn buurmeisje en we hebben het heel erg naar ons zin gehad. Dit was alweer de derde keer dat we samen gingen. Hier kun je mijn verslagje lezen en de spulletjes zien die ik kocht en die in de goodiebag zaten.

De maand mei is ook die van de bevrijding. Ik vier onze bevrijding eigenlijk altijd. Het is voor mij een momentje om erbij stil te staan dat dat eigenlijk niet vanzelfsprekend is én het is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk. Ik ging dit jaar naar het bevrijdingsfestival in Wageningen en heb genoten van de verschilende artiesten. Het was enorm druk, maar wel enorm gezellig.

Halverwege mei ging ik uit eten met mijn familie en daar bestelde ik dit geweldige toetje. Dit was een toetje met verschillende chocolade dingen. Chocolade ijs, mousse, cake en brownie. Het komt niet helemaal tot z’n recht op de foto, maar hij was zo onwijs lekker.

Dankzij mijn buurmeisje kwam ik er achter dat Sleek verkocht werd niet zo ver bij ons vandaan. Als make-up liefhebber kon ik het dan ook niet laten om even een kijkje te nemen en een lipstick te kopen. Ik vind het ook gewoon leuk om hier naar te kijken. Al die palettes woaah!

Op maandag ben ik altijd laat klaar met college. Dan eet ik altijd bij mijn vriend en het was zulk lekker weer dat we buiten konden eten. Dat vind ik altijd zo fijn aan de lente/zomer!

Nog een groot voordeel aan de lente en zomer: barbecueën. Op één van de mooiere dagen besloten mijn ouders om te gaan barbecueën. Helemaal geen probleem zo in het zonnetje!

Tijdens het pinksterweekend voelde ik me niet zo lekker en ik werd dan ook ziek. Net alsof mijn lichaam wist dat ik vrij was en dus even lekker uit kon zieken. Het was even vervelend, maar gelukkig heb ik maar één dag op de bank gelegen. Ik heb de hele dag Gossip Girl gekeken, thee gedronken en onze kat kwam me warm houden.

Last but not least kwam deze onwijs leuke trui binnen. Ik zag hem steeds vaker en vond hem wel leuk. Wel vond ik de trui vrij duur. Via een vriendin kwam ik er achter dat je bij een abonnement op de Glamour deze trui als cadeau kon kiezen, waardoor ie veel voordeliger was. Tja, zo’n mooie deal kon ik niet laten liggen. Ik checkte even bij mijn vriendin welke maat ik nodig zou hebben en bestelde hem.

Hoe zag jouw maand er uit?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog