onyx marshmallow primer

NYX Marshmallow Primer review

Zoals onze Nikkie Tutorials zegt: “not to prime is a crime”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Toen ik jaren geleden voor het eerst primer gebruikte onder mijn make-up, was ik direct verkocht. Een goede basis is écht het halve werk. Hoewel ik al verschillende fijne primers in mijn bezit heb, blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe primers. Zouden ze net zo fijn werken, mijn huid egaler maken of nog beter werken? Dus toen ik laatst de NYX Marshmallow primer voorbij zag komen, wist ik dat ik deze voor je moest testen.

marshmallow primer nyx review

NYX Marshmallow primer

NYX noemt de Marshmallow Primer hun superprimer. De primer heeft een zachte, opgeklopte en fluffy textuur, zoals een marshmallow. De Primer heeft een lichtroze tint, maar droogt volledig transparant op en is geschikt voor elke huidtint.

De voordelen van deze primer? Hij zou verzachten, de huid glad maken, ervoor zorgen dat je make-up tot 16 uur goed blijft zitten, hydrateren en rustgevend werken. Ook wordt de huidskleur geëgaliseerd en worden fijne lijntjes verzacht.

fluffy primer onyx

Wat me direct opvalt aan de primer is de geur en textuur. De primer heeft een zoete geur van marshmallows. Deze is redelijk aanwezig, maar gelukkig vervliegt de geur wel na een tijdje.

De textuur is echt lekker fluffy en opgeklopt, zoals NYX het zelf noemt. Dat is heel anders dan de meeste primers die ik heb. De primer verdeelt heel makkelijk over de huid, kleurt transparant op en trekt snel in.

Wanneer ik mijn make-up aanbreng over de primer, gaat dat prima. Ik zie geen gekke strepen, alles verdeelt lekker egaal. Ook merk ik dat mijn make-up door de dag heen netjes blijft zitten. Mijn T-zone is aan het eind van de dag een klein beetje glimmend, maar dat heb ik eigenlijk altijd wel.

nyx primer

Conclusie

Ik vind de NYX Marshmallow primer leuk. Het is een geinig product omdat zowel de geur als de textuur je direct doet denken aan een echte marshmallow. Wel moet ik eerlijk zeggen dat de geur wat mij betreft iets minder heftig had gemogen. Je moet echt van de zoete geur houden, anders is deze primer niets voor jou. De primer doet wel zijn werk en zorgt ervoor dat mijn make-up mooi en lang blijft zitten. De primer kost €18,36. Dat vind ik redelijk aan de prijzige kant voor NYX.

Laatst testte ik ook een primer van ELF voor je. Lees hier mijn review.

Welke primer gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog