Opgemaakt april 2017

Iedere maand gebruik ik enorm veel verschillende beauty- en verzorgingsproducten. Ik gebruik mijn all-time favorites, maar test ook nieuwe, voor mij nog onbekende producten uit in de hoop dat ze fijn zijn. Iedere maand gaan er daarom ook meerdere producten op. Wanneer ik een product opmaak, zegt dat wel iets over het product. Dat product gebruikte ik dan zo graag, dat ik ze tot op de laatste druppel heb opgemaakt. Vandaag wil ik je daarom laten zien welke producten ik in de afgelopen maand, april, heb opgemaakt. Dit keer zijn het iets minder producten dan normaal, omdat ik er ook een weekje tussenuit was en genoot van het prachtige Lissabon. Benieuwd naar mijn opgemaakte producten?

Allereerst maakte ik de liquid liner waterproof op van Catrice. Deze eyeliner gebruik ik vrijwel iedere dag om een zwart lijntje boven mijn wimpers te zetten. De eyeliner werkt fijn door het vilten stiftje. Wat ik zo fijn vind aan deze eyeliner is dat hij niet uitdroogt en dat hij goed zwart is. Ik heb al meerdere van deze eyeliner opgemaakt en ben nu alweer begonnen aan een nieuwe verpakking.

Ook ging mijn deo van afgelopen maand op. Sinds een tijdje gebruik ik de invisible dry deodorant van Dove. Deze bevalt me erg goed. De deodorant ruikt vrij neutraal, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind, want dan weet ik zeker dat je mijn parfum goed blijft ruiken. De deodorant werkt voor mij ook prima. Veel deo’s werken voor mij prima, dus ook deze houdt mij lekker fris.

Deze maand ging er ook weer een fles micellair reinigingswater op van Garnier. Dit product gebruik ik iedere avond om mijn make-up van mijn gezicht af te halen en mijn gezicht te reinigen. Het is een hele milde reiniging die prettig en gemakkelijk werkt. Je doet wat op een watje, haalt het voorzichtig over je gezicht heen en je huid is weer lekker schoon. Ook zorgt dit product er niet voor dat mijn huid droog wordt. Ja, dit product gebruik ik erg graag. Ik heb dan ook al meerdere flessen opgemaakt en ben op dit moment alweer begonnen aan een volgende.

Als laatste ging mijn geliefde mousse van Andrélon op. Dit is de get the volume mousse uit de pink collection. Ook van dit product heb ik al meerdere flessen opgemaakt en ook hiervan heb ik alweer een nieuwe in gebruik. Deze mousse gebruik ik altijd voordat ik mijn haar ga föhnen. Hij ruikt erg lekker en zorgt ervoor dat mijn haar wat meer volume krijgt.

Welke producten heb jij opgemaakt de afgelopen maand?

xxx Teddy

8 comments

  • Momenteel gebruik ik ook een deodorant van Dove. Al ben ik er niet zo enthousiast over. Na een paar uurtjes lijkt ‘ie te zijn uitgewerkt op mijn huid…

    De ‘stiften’ van Catrice zijn ware toppertjes. Ik heb al jarenlang een product waarvan de punt nog dik in orde is en het pigment ook nog supergoed is.

    Ik vond het weer leuk om je opgemaakt-artikel te lezen, meid!

  • De liners van Catrice vind ik altijd wel fijn. Ik gebruik het niet heel vaak en vind het vaak lastig dus dan is het wel fijn als je een nieuwe hebt

  • 3 van de 4 zijn ook favorieten van mij! Het miscellair water vind ik ook erg fijn in gebruik. De eyeliner gebruik ik ook graag maar dan de niet waterproof versie. De deo’s van Dove blijf ik ook erg fijn vinden. Vooral die met komkommer vind ik erg lekker! Mooie opgemaakte producten! En je hoeft ook niet elke maand heel veel op te hoeven maken he. Ik denk juist dat wanneer je niet zoveel opmaakt juist beter is. Dan geniet je er juist meer van denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog