Dove – invisible dry deodorant

Deodorant gebruik ik dagelijks. Last van enorme transpiratie heb ik gelukkig niet, maar ik blijf zeker langer fris als ik deodorant gebruik. Veel deo’s werken prima bij mij, dus ik probeer af en toe eens wat nieuws uit. Zo kocht ik laatst de invisible dry variant van Dove om te proberen. Ik heb hem nu een tijdje gebruikt en wil je graag mijn mening geven. Benieuwd?

Dove deo’s lijken qua verpakking erg op elkaar. Ze zijn allemaal wit, hebben allemaal dezelfde vorm en dezelfde dop. Alleen de details en kleurtjes zijn anders. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik deze variant niet zo leuk vind. De fles zelf is al wit en de dop is grijs. Het ziet er een beetje simpel en saai uit. Maar bij deodorants gaat het hem om de werking, dus ik vind het geen probleem.

Volgens Dove maakt deze deo de okselhuid voelbaar zachter en zichtbar gladder. Ook zou de invisible dry deodorant geen witte strepen achter laten en je oksels 48 uur lang droog houden. Klinkt goed!

De deodorant heeft een subtiele geur. Ik vind het heel lastig om uit te leggen waar ie naar ruikt, maar hij is vrij naturel. Hij is niet zoet, maar ook niet fris. Ik hou zelf wel van een fris geurtje, maar voor af en toe vind ik dit ook fijn werken.

De deo werkt fijn. Als ik hem opspuit, laat ie geen natte plek achter. Ik kan mezelf dus gelijk aankleden na het opspuiten van deze deo zonder me zorgen te hoeven maken voor natte plekken. Ook laat ie geen strepen achter op mijn kleding. Iets wat ik erg fijn vind, want deodorant op je kleding ziet er vaak zo stom uit.

De deodorant verzorgt mijn oksels goed. Ze zijn niet droog na het gebruik van deze deo. Maar of ze nou echt zachter zijn, weet ik niet zo goed. De deodorant werkt daarnaast ook goed. Deze deo zorgt er voor dat ik me de hele dag geen zorgen hoef te maken over mijn oksels. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik dus weinig last heb van transpiratie. Als je dit wel hebt, zou ik aanraden om deze deo misschien twee keer per dag te gebruiken. De 48 uur die Dove belooft is dan ook wel erg optimistisch. Hij beschermt wel, maar zo lang nou ook weer niet.

Ik ben tevreden over de invisible dry deodorant van Dove. Hij ruikt neutraal, werkt fijn en beschermt me tegen zweten. Een prima deodorant dus! Deze deodorant kost 3,45.

Welke deo gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog