Opgemaakt september 2018

opgemaakte producten september 2018

Maandag heb je al kunnen lezen dat ik weer aardig wat mooie producten heb getest voor A Beauty Day. Maar ik heb ook zeker wat producten opgemaakt in september! Wanneer ik een product opmaak, zegt dat wel wat. Door de jaren heen ben ik namelijk een stuk kieskeuriger geworden. Vind ik een product niets? Dan gaat hij weg. Ik maak echt alleen producten helemaal op die ik fijn vind. Een product wat ik tot op de laatste druppel op maak, moet dus wel goed zijn. Vandaag heb ik daarom weer mijn maandelijkse blogpost met opgemaakte producten voor je. Dit keer voor de maand september! Benieuwd?

Het eerste product wat in september op ging is deze mini droogshampoo van Batiste. Deze had ik mee gehad op vakantie en besloot hem thuis op te maken. Er zat namelijk nog maar een klein beetje in. De droogshampoos van Batiste vind ik altijd heel erg fijn. Deze ook, want naast de fijne werking rook hij zo lekker!

Ook maakte ik deze maand voor het eerst mijn Pro Longwear Concealer van MAC op. Deze concealer kocht ik tijdens mijn vakantie in Amerika en sindsdien gebruik ik hem bijna iedere dag. Ik heb hem dus precies een half jaar kunnen gebruiken. Dat vind ik best lang! Ik vind de Pro Longwear Concealer heel fijn omdat hij én goed dekt én mooi op mijn huid zit. Ik ben daarom ook al begonnen aan een nieuwe verpakking!

Daarnaast maakte ik ook wat reinigingsproducten op afgelopen maand. Het is bijna standaard: er ging een fles micellair water op van Garnier. Dit spul gebruik ik echt al tijden om mijn make-up mee te verwijderen en zie je dus regelmatig voorbij komen. Ik blijf het zeggen, dit werkt gewoon makkelijk én mijn huid reageert er goed op.

Een product wat ik altijd vergeet te laten zien is douchegel. Afgelopen maand maakte ik deze tropische douchegel van Balea op. Deze rook heerlijk naar mango en bloemen, een perfecte douchegel voor in de zomer en de afgelopen weken omdat zomerse gevoel nog even vast te houden. Een prima douchegel die verder niet heel bijzonder was.

Last but not least heb ik mijn favoriete oogmake-upremover opgemaakt. Dit is de oogreinigingslotion van Garnier. Deze lotion werkt perfect voor waterproof make-up. Daar gebruik ik hem dan ook dagelijks voor. Ook dit product zie je echt regelmatig voorbij komen omdat ik het zo vaak gebruik en opmaak.

Welke producten heb jij opgemaakt in september?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog