weleda skin food body butter

Weleda Skin Food Body Butter review

Mocht je me al wat langer volgen, dan weet je dat ik groot fan ben van de Skin Food van Weleda. Dit goedje kun je echt voor zo veel dingen gebruiken. Droge plekjes op je handen, droge plekjes op je gezicht én op andere plekken op je lichaam, zoals je ellebogen. Speciaal voor die laatste categorie heeft Weleda de Skin Food Body Butter in het leven geroepen. Als echte Skin Food lover, vertel ik je vandaag alles over deze Body Butter! 

weleda skin food body butter review

Weleda Skin Food Body Butter

De Skin Food Body Butter van Weleda is een intensief voedende body butter die de droge huid van top tot teen verzorgt. Deze romige Body Butter is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en voedt de huid langdurig. Zo krijg je een zijdezachte huid!

De Skin Food Body Butter bestaat uit biologische plantenextracten zoals driekleurig viooltje, kamille en calendula. De butter is 100% natuurlijk, vegan en animal friendly. Ook is het glazen potje gemaakt van 85% gerecycled glas.

natuurlijke body butter

De Body Butter is verrijkt met Glycerine, zonnebloemolie, cacaoboter, shea butter én het hoofdingrediënt: het extract van het driekleurig viooltje. Dit extract heeft een vochtinbrengende en beschermende invloed op de huid, waardoor hij ideaal is voor de verzorging van de droge huid. 

Meestal zijn body butters vrij hard en boterig, maar dat is bij de Body Butter van Weleda niet het geval. De Butter is wel dik, maar nog wel redelijk vloeibaar vergeleken met andere butters. Daardoor smeert hij fijn uit en trekt hij redelijk snel in de huid.

weleda natuurlijke body care

De Skin Food Body Butter heeft eenzelfde geur als de gewone Skin Food: vrij neutraal en een klein beetje kruidig. 

Nadat de Body Butter in mijn huid is getrokken, voelt deze echt zacht en gevoed aan. Omdat mijn huid na het douchen aardig droog en trekkerig kan zijn, wordt mijn huid erg blij van deze butter. Ik snap wel waarom hij geschikt is voor de droge tot hele droge huid, want hij voedt mijn huid enorm! 

skin food body butter natuurlijke body lotion

Conclusie 

Ik was al fan van de gewone Weleda Skin Food en nu ben ik ook fan van de Skin Food Body Butter! Deze Body Butter is fijn in gebruik en mijn droge huid heeft er echt baat bij. Mijn huid voelt heerlijk zacht en echt gevoed aan. Ook ziet mijn huid er niet meer droog uit. Jeej! Dat ik fan ben van dit product, blijkt ook wel uit mijn gebruik. Ik ben nu namelijk al bezig met mijn tweede pot. De Skin Food Body Butter kost €13,99

Wat is jouw favoriete product voor een droge huid?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog