weleda skin food body lotion review

Weleda Skin Food Body Lotion

Mocht je me al wat langer volgen, dan weet je dat ik groot fan ben van Weleda. In het specifiek van de Skin Food lijn. Deze groene lijn doet gewoon heel veel voor mijn droge huid. De laatste tijd zijn er al verschillende nieuwe producten aan deze lijn toegevoegd, zoals een Lip Balm en Body Butter. Maar daar stopt Weleda niet, want laatst hebben zij nog een body product aan de lijn toegevoegd: de Skin Food Body Lotion. 

weleda skin food lijn

Weleda Skin Food Body Lotion

Deze Skin Food Body Lotion is het nieuwste familielid in de bekende Skin Food lijn van Weleda. Volgens Weleda voedt deze body lotion de huid  intensief en hydrateert hij de droge en ruwe huid langdurig. Net zoals veel van de producten van Weleda is deze body lotion 100% natuurlijk, vegan en animal friendly.

weleda skin food body lotion

Het eerste wat me opvalt is dat de body lotion dezelfde geur heeft als de andere producten uit de Skin Food lijn. Persoonlijk vind ik de geur niet zo heel lekker, maar omdat deze erg subtiel is en niet blijft hangen vind ik het niet erg.

Een tijdje terug testte ik de nieuwe Skin Food Body Butter al uit en daar was ik enorm tevreden over. De body lotion is een stuk vloeibaarder dan de Butter en de originele Skin Food crème. Daardoor smeert hij heel makkelijk uit en trekt snel in.

Nadat de body lotion is ingetrokken voelt mijn huid gehydrateerd aan. Droge plekjes zijn een stuk minder aanwezig en mijn huid is niet meer trekkerig. Heel fijn!

weleda natuurlijke body care

Conclusie

Ik ben enorm tevreden over de Body Lotion uit de Skin Food lijn van Weleda. Ook dit product is weer een toppertje. De geur is niet mijn favoriet, maar omdat het product wel goed werkt voor mijn droge huid, neem ik dat voor lief. De body lotion voedt mijn huid en zorgt voor voldoende hydratatie.

Heb je last van een hele droge huid? Dan raad ik je toch eerder de Body Butter aan. Deze biedt nét wat meer hydratatie dan deze vloeibare body lotion. Persoonlijk vind ik de lotion perfect voor in de zomer en zou ik de butter vaker in de koudere maanden gebruiken. De body lotion kost €14,99.

Wat is jouw favoriete body lotion voor een droge huid?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog