Nog op zoek naar een Koningsdag outfit? 5x de leukste items

koningsdag outfit

Voor mij voelt Koningsdag altijd als de aftrap van het festivalseizoen. Het echte festivalseizoen laat nog even op zich wachten, maar het is voor mij wel altijd het eerste festival van het jaar. En dat is toch best iets bijzonders! Vind ik dan. Je kunt Koningsdag natuurlijk op heel veel verschillende manieren vieren, maar ik doe dat graag met een festivalletje. Mijn Koningsdag outfit is ieder jaar wel een dingetje moet ik eerlijk toegeven. Oranje is gewoon niet mijn ding en in mijn kast is dan ook niks oranjes te bekennen. Op een enorm grote regenjas na die mijn vader ooit van mijn oom kreeg. Meestal pak ik die er dan ook bij. In my defence: er staat een enorme oranje M&M op de rug, dus hij is best leuk. Maar goed, mocht jij ook nog op zoek zijn naar een Koningsdag outfit? Top! Vandaag deel ik namelijk 5 items die jouw outfit helemaal af kunnen maken. Benieuwd?

Oranje Zonnebril – €6,50

Laten we hopen dat het zonnetje volop schijnt met Koningsdag, want dan is deze zonnebril het ideale item om jouw outfit op te leuken. Hij is knaloranje, rond en lekker opvallend. Top dus!

Wijntje? Ik Willem T-Shirt – €17,00

Ieder jaar is het weer raak: een knaloranje shirt met dubbelzinnige opdruk. Dit jaar is het: Wijntje? Ik Willem. Ik hou wel van een goede woordgrap, dus ik vind dit shirt een hele goede optie.

Even & Odd oranje T-shirt – €19,95

Wil je wel graag een oranje T-shirt aan, maar zonder woordgrap-opdruk? Dan zou ik voor dit shirtje gaan van Even & Odd. Hij is effen, heeft schattige knoopjes en een strikje onderaan. Dit zou ook een shirt kunnen zijn wat je op een normale dag zou kunnen dragen. Mits oranje je dus staat.

Bershka oranje schoudertas – €12,99

Ga je liever voor een knaloranje accessoire? Dit felle tasje van Bershka is té leuk om je outfit mee op te leuken. Zo kun je helemaal Koningsdag-proof al je spullen meenemen. En hetzelfde als bij het shirtje van Even & Odd: mocht oranje je staan, dan kun je dit item veel vaker gebruiken.

Queen sweater – €23,93

Ben je net als ik een koukleum, ga dan voor een oranje sweater! Zelf vind ik deze met de opdruk ‘queen’ wel erg leuk. Misschien niet een item wat je op een normale dag zult dragen, maar je wél als thuis-chill-trui in kunt zetten als je aan het uitbrakken bent van Koningsdag (of de feestjes die daarop volgen).

Mocht je nou een hekel hebben aan oranje en gewoon weten dat het je écht niet staat, dan kun je twee dingen doen: er schijt aan hebben en oranje voor 1x rocken of van de tips gebruik maken die ik al eerder voor je schreef.

Wat ga jij dragen met Koningsdag?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog