5x tips om een jubileum te vieren

Vandaag vieren mijn vriend en ik ons “jubileum”. Ik vind dat altijd zo serieus klinken, maar een mooier woord heb ik er nog niet voor gevonden. Ik vind het altijd enorm lastig om te bedenken wat je op zo’n dag samen kunt gaan doen. Ik denk dat ik hier niet de enige in ben en daarom wil ik je vandaag 5 tips geven. 5 tips met leuke dingen die je op zo’n bijzondere dag kunt gaan doen. Of dit nou samen met je vriend is, een vriendin waar je al jaren bevriend mee bent of om een andere gelegenheid te vieren, het kan allemaal. Benieuwd?

Cadeautje
Ik moet eerlijk toegeven dat ik het heel erg moeilijk vind om voor mijn vriend een cadeautje te kopen. Maar hoe leuk is het als je elkaar op de desbetreffende dag een persoonlijk cadeautje geeft die voor jullie vriendschap of relatie staat. Het hoeft maar iets heel kleins te zijn, maar je kunt natuurlijk ook een wat groter cadeau geven als je dat wilt.

Uit eten
Het is lekker cliché, maar daardoor zeker niet minder leuk. Ga samen uit eten als je iets te vieren hebt. Ga naar jullie vaste restaurant of juist naar iets waar jullie nog nooit zijn geweest. Vind je uit eten nou iets te duur of te netjes? Je kunt natuurlijk ook ergens samen gaan lunchen.

Neem een dag vrij
Je kunt ook de hele dag vrij voor elkaar nemen en deze bijzondere dag samen doorbrengen. Kijk bijvoorbeeld samen op de bank een serie of houdt een filmmarathon. Ga samen koken, picknicken of ga wandelen. Als jullie maar samen zijn en geen verplichtingen hebben.

Een dagje uit
Natuurlijk kun je ook je dag volplannen met iets leuks. Doe iets wat jullie normaal niet zo snel doen. Ga samen naar een leuk pretpark, de bioscoop, bezoek een spa of volg een leuke workshop. Jullie kunnen ook een leuke hotelovernachting boeken als je nog een stapje verder wilt gaan. Er is genoeg keuze!

Herbeleef
Ik hecht heel erg veel waarde aan herinneringen, dus ik vind het leuk om daar iets mee te doen. Als jullie hier beiden waarde aan hechten, is het een leuk idee om iets te herbeleven. Ga weer op jullie eerste date of herbeleef met je vrienden jullie eerste nacht samen uitgaan. Je kunt van alles bedenken, zolang het maar gaat om iets wat jullie ooit samen hebben gedaan en voor beide speciaal was.

Hoe vier jij een jubileum?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog