Sally Hansen – Rosey Riviter miracle gel

Sinds mijn eerste ervaring met de miracle gel lakjes van Sally Hansen ben ik fan. Mijn eerste lakje uit deze lijn was de felroze shock wave. Laatst waren alle Sally Hansen lakjes te koop met 40% korting bij Etos, dus ik kon ze niet laten liggen. Ik besloot een nieuwe kleurtje aan te schaffen en koos na even twijfelen de kleur rosey riviter. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

Het lakje ziet er qua verpakking net zo uit als alle andere lakjes uit de miracle gel lijn. Ze zijn van glas en hebben een zwarte dop. De flesjes zijn vrij groot en ook wat zwaarder dan normaal, maar hierdoor vind ik hem juist luxe aanvoelen.  De dop is vrij groot en ligt hierdoor fijn in je hand. Op de dop staat nog duidelijk aangegeven dat er geen licht aan deze gellak te pas komt en ik vind het een leuk detail dat de kleur van de lak terugkomt in het onderste gedeelte van de dop.

Volgens Sally Hansen zou de miracle gel makkelijk aan te brengen zijn in twee stappen. Als eerste breng je twee laagjes van de kleurlak aan en daarna de topcoat. De laagjes lak laat je net zoals gewone nagellak drogen. Je hebt hier geen speciale lamp voor nodig, wat wel het geval is bij veel andere gel lakken. Ook heb je geen base coat nodig, zou de lak makkelijk te verwijderen zijn en tot wel 14 dagen op zijn plek blijven zitten.

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie, zomerse tint die tussen roze en koraal inzat. Ik heb even moeten zoeken, maar ik denk dat ik hem heb gevonden in rosey riviter van Sally Hansen.

Hier kun je rosey riviter op mijn nagels zien. Ik draag hier twee laagjes van de kleurlak en een laagje van de transparante topcoat. Ik vind de kleur heel erg mooi. Hij dekt goed en glanst mooi.

Het aanbrengen van de lak ging heel makkelijk. Het kwastje is vrij breed, waardoor je bij de meeste nagels in een strook je nagel kunt lakken. Wel moet je opletten met de dikte van ieder laagje. Als je een te dun laagje aanbrengt, is de kans groot dat de lak streperig opdroogt. Breng je een te dikke laag aan, dan is de kans groot dat de lak niet goed droogt. Het is dus even proberen, maar uiteindelijk heb je ongeveer door hoe je deze lak het beste aan kunt brengen voor het mooiste resultaat.

Net zoals mijn eerste lakje uit deze lijn bleef rosey riviter goed op z’n plek zitten. Normaal blijft nagellak bij mij 3 tot 4 dagen perfect zitten. Rosey riviter hield het ongeveer week vol. Een hele verbetering dus!

 

Ik ben erg blij met Rosey Riviter. De kleur is erg mooi en hij is net zo fijn als mijn andere miracle gel lakje. Ik ben daarom ook zeker van plan om nog vaker een miracle gel lakje aan te schaffen. De miracle gel lakjes kosten 11,99 per stuk. De topcoat hoef je maar één keer aan te schaffen (totdat ie op is natuurlijk) en deze kost ook 11,99.

Heb jij nog aanraders van de miracle gel lakjes?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog