Interieur wishlist

Nu ik sinds kort een studentenkamer heb, ben ik druk op zoek naar leuke meubeltjes, decoratie en andere hebbedingetjes voor op mijn kamer. Ik heb alle belangrijke meubels er al staan (een bed, kledingkast en een bureau), maar mijn kamer is nog lang niet af. Steeds kom ik weer leuke items tegen die mijn kamer steeds meer mijn huisje kunnen maken. Ik struin dan ook regelmatig het internet af, op zoek naar leuke items. Vandaag wil ik je 10 dingen delen die nog op mijn interieur wishlist staan. Benieuwd?

Leen Bakker – bank Berlijn
Op mijn kamer wil ik een fijn plekje hebben om te kunnen zitten als ik even niet hoef te studeren. Ik was eerst op zoek naar een leuk slaapbankje, maar deze kon ik niet vinden in de juiste maat. Uiteindelijk kwam ik uit op dit kleine, schattige bankje van Leen Bakker. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik koos voor grijs omdat dit het beste past bij wat ik al heb. Dit bankje kun je hier vinden en hij kost 299,-

H&M – jacquardgeweven kussenhoes
Op mijn bankje wil ik wat leuke, kleurrijke kussentjes. Op de site van H&M kwam ik dit leuke kussentje tegen in een mooie blauwe/groene tint. De kussenhoes kost 9,99. Niet heel goedkoop, maar ik vind hem wel erg leuk!

H&M – glazen doosje
Ook dit glazen doosje in een mooie kopertint lijkt me erg leuk. Ik zou nog niet weten wat ik er mee moet doen, maar ik zie hem al helemaal staan op mijn tafeltje. Dit schattige doosje kost 14,99 en is hier te vinden.

Leen Bakker – stolp Lois
Mijn kamer moet eerst helemaal ingericht worden voordat ik aan de decoratie begin, maar ik kan het gewoon niet laten om al ideeën op te doen. Zo zag ik bij Leen Bakker deze leuke stolp staan voor maar 8,99. De kans is groot dat ik hem gelijk afreken als ik mijn bankje op kan halen…

Leen bakker – decofolie marmi grau
Mijn kledingkast staat in het midden van mijn kamer, als een soort wandje. Helaas is de achterkant van de kast niet wit, maar bruin, een beetje zo’n karton-kleur. Ik ben van plan om hier nog wat leuks van te maken en tijdens het zoeken kwam ik dit decofolie tegen. Dit kan ik heel makkelijk op de achterkant van mijn kast plakken voor een leuk effect! Een rol van 2 meter kost 5,49.

Ikea – poster BILD
Ik hou van landkaarten, oude koffers en andere reisitems. Ik wil daarom ook graag een mooie poster van een landkaart op mijn kamer. Ik ben nog op zoek, maar deze van Ikea komt al aardig in de buurt van wat ik leuk vind. Dit is een losse poster, dus hier moet ik wel een lijst bij kopen. De poster zelf kost 7,99.

H&M – tandenborstelbeker
Ik heb een wastafel op mijn kamer, dus ik moet ook een bekertje hebben voor mijn tandenborstel en mijn tandpasta. Dit bekertje van H&M vind ik er heel leuk uitzien door het marmerprintje. Hierdoor is ie ook wat specialer dan zo’n saai bekertje met één kleur. Deze kost 5,99 en is hier te vinden.

Xenos – mandje metaal koper
Dit schattige metalen mandje in een leuke koperkleur lijkt me erg leuk en handig als een soort fruitmandje. Ik ben natuurlijk maar alleen, dus dan is dit mandje groot genoeg voor die paar stuks fruit. Het mandje is hier te vinden en kost 4,99

Xenos – box geometrisch
Opbergdoosjes komen altijd wel van pas, je hebt toch altijd meer rommel dan dat je eigenlijk dacht. Deze doosjes van Xenos zien er niet alleen leuk uit, ze lijken me ook erg handig! Wel zijn ze wat aan de prijzige kant voor doosjes. Voor deze twee doosjes betaal je namelijk 20,98.

Xenos – spiegel staand koper
Ik heb wel een spiegel op mijn kamer, boven de wastafel. Maar ik maak mezelf altijd op in daglicht, dus ik wil een losse spiegel hebben die ik bij het raam kan zetten. Bij Xenos kwam ik deze koperkleurige tegen. Hij is wat hoger dan normaal, waardoor ie waarschijnlijk de goede hoogte heeft als ik hem op tafel zet. Deze spiegel kun je hier vinden en hij kost 9,99.

Heb jij nog een wishlist met leuke decoratie spulletjes?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog