de leukste alternatieven voor een festival

De leukste alternatieven voor een festival

Zijn festivals normaal gesproken hét hoogtepunt van jouw zomer? Leef jij dagen, soms maanden naar een festival toe? En kun je niet wachten om je weer in die nét te warme menigte te wurmen om samen één te zijn met de muziek die dreunend door de menigte gaat? Los gaan op een festival zit er deze zomer niet in. Enorm jammer, maar het is niet anders. Om jouw zomer toch een beetje festival-vibes te geven, zet ik vandaag de leukste alternatieven voor een festival op een rij! 

Kijk samen naar de live stream

 Zouden jij en je bestie samen naar een festival gaan? Kijk dan op de dag van het festival naar de live stream! Zo organiseer je thuis je eigen festival. Veel festivals maken er dit jaar het beste van door een live stream uit te zenden. Super leuk! Sommige live streams kosten geld, maar veel zijn ook gratis. Maak er samen gewoon een leuke dag van. Maak lekkere drankjes, haal snacks in huis en zet het volume lekker hoog. Vergeet uiteraard niet 1,5 meter afstand van elkaar te houden voor de veiligheid. 

Organiseer een pubquiz

Zou je met een grote groep een weekend lang naar een festival gaan? Organiseer dan een online pubquiz voor je vrienden! Het thema? Het festival waar jullie samen naar toe zouden gaan natuurlijk! Laat iedereen zijn festivaloutfit aantrekken en bedenk leuke vragen en opdrachten die perfect passen bij jullie festival. Oh en vergeet de muziekronde niet, waarbij de deelnemers zanger én titel moeten raden.  

Organiseer een online cocktail workshop

Hoe leuk is het om online een cocktail workshop te organiseren met jouw (festival)vrienden? Stuur al jouw vrienden hetzelfde pakketje met benodigdheden, of stuur ze op pad met een boodschappenlijstje. Maak via een Skype meeting samen de lekkerste cocktails, trek je festivaloutfit aan en zet de playlist van het desbetreffende festival op de achtergrond aan. Zo kunnen jullie er samen toch nog een hele leuke avond van maken! 

Zou jij dit jaar voor het eerst naar een festival gaan? Dan is het extra balen dat dat dit jaar niet kan. Doe er je voordeel mee: bereid je goed voor en geniet extra volgend jaar!

Wat vind jij de leukste alternatieven voor een festival deze zomer?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog