Tiger – mascara wands

Heb jij ook wel eens klontjes in je wimpers door je mascara? Vast wel. Of wimpers die aan elkaar plakken doordat je net iets te veel hebt aangebracht? De struggles van mascara, wie kent ze niet. Ik heb een borsteltje van een oude mascara schoongemaakt en deze pak ik erbij als ik weer eens gedoe heb met mijn wimpers. Hiermee kan ik dan makkelijk klontjes verwijderen of aan elkaar geplakte wimpers weer los maken. Het enige nadeel van zo’n oud mascaraborsteltje is dat hij nooit helemaal schoon wordt. Ik werd dan ook enorm blij toen ik bij Tiger deze leuke mascara wands tegenkwam. Vandaag laat ik ze aan je zien. Benieuwd?

De mascara wands zitten in een simpel, plastic zakje. Op het zakje staat om welk product het gaat en het logo van Tiger. De wands zelf hebben een mintgroen stokje en een compleet zwart borsteltje. In de winkel was ook een variant met roze stokjes verkrijgbaar.

De borsteltjes zouden volgens Tiger voor één keer gebruik zijn, maar als je ze hygiënisch gebruikt en af en toe schoonmaakt, lijkt het me dat je ze wel vaker kunt gebruiken. Wel zou ik ze dan steeds weer terugdoen in het zakje en niet in de open lucht laten staan.

In het zakje zitten vier verschillende mascara wands. De wands hebben eenzelfde stokje, maar hebben allemaal een kopje wat net anders is. Zo heeft het eerste borsteltje een zandloper-vorm en het tweede borsteltje doet me denken aan de meest traditionele vorm van een mascaraborsteltje.

Het derde borsteltje heeft de vorm van een maantje en het laatste borsteltje vind ik het meest bijzonder. Deze heeft aan de onderkant een vrij simpele vorm, maar de bovenkant heeft een gek, stekelig borsteltje.

Ik gebruik zelf de borsteltjes om klontjes uit mijn mascara te halen of om mijn wimpers te scheiden als ze aan elkaar geplakt zijn. Hier werken de borsteltjes erg fijn voor. Vooral het borsteltje in de vorm van het maantje pak ik er graag bij. Doordat het borsteltje schoon is, haalt deze het klontje mascara makkelijk weg.

Hoewel ik de borsteltjes het liefst op deze manier gebruik, kun je ze ook gebruiken om mascara aan te brengen. Als een vriendin je mascara wil gebruiken, of als jij haar mascara wil gebruiken, kan dat op een hygiënischere manier door zo’n borsteltje te gebruiken. Handig!

Ik vind de mascara wands van Tiger enorm leuk. Ze zien er leuk uit door de mintgroene kleur en je kunt ze makkelijk gebruiken. Het zijn handige tools die vast wel een keer van pas komen. Voor een zakje van 4 mascara wands betaal je 0,99 cent. De wands zijn dus ook nog eens lekker goedkoop!

Zo jij dit gebruiken?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog