Tip: Webshops Only

Laatst was ik een dagje in Den Bosch. Ik heb daar familie wonen en in Den Bosch kun je ook geweldig shoppen. We liepen door een straatje op weg naar het centrum, toen ik deze winkel zag. Op de ruit stond: Webshops Only. De etalage zag er leuk uit, dus ik besloot even binnen te kijken, niet wetende wat daar op mij stond te wachten.

Ik vind webshops geweldig, maar ik hou er toch van als ik een product even kan zien en gelijk mee naar huis kan nemen. Ook ben ik geen fan van verzendkosten. Vaak is dit alweer gauw rond de 5 euro en daar kun je echt wel wat leukers mee doen. Zo zie ik het vaak, tenminste.

Ik liep de winkel in en zag een aantal leuke producten die ik nog niet kende, maar toen viel mijn oog op een schap van Alice & Jo. Ik zag een enorm rek met sleek producten, kwasten van Real Techniques, lakjes van Barry M en nog veel meer leuke merken. Ik kon dan ook niet anders, dan wat spulletjes uit te zoeken.

Om de schade beperkt te houden en onder het mom van “binnenkort zullen we vast nog een keer naar Den Bosch gaan” kocht ik drie dingetjes. Ik twijfelde nog over een kwasten setje van Real Techniques, maar dat komt misschien volgende keer.

Ik koos voor twee oogschaduw paletten die ik beide al een tijdje wilde hebben. Eindelijk kwam ik het w7 in the nude palette tegen. Dit is een dupe van het naked 3 palette van Urban Decay en koste me maar 7,95.

Het tweede palette wat ik uitkoos is van Sleek. Dit is het oh so special palette. Deze kleurencombinatie vind ik erg mooi. Dit palette koste me 9,99. Ook een lakje van Barry M in de kleur Sugar Apple kon ik niet laten liggen. Ik zocht al lange tijd zo’n kleur lakje , maar was altijd bang dat ze niet goed zouden dekken. Na wat swatches opgezocht te hebben, nam ik ook dit lakje mee voor 5,34.

Ik ben heel erg blij dat ik deze winkel ontdekt heb. Hij zit er volgens mij nog niet zo lang, maar de verkoopster vertelde mij dat ze geen pop-up shop zijn en hopelijk nog lang op die plek zullen zitten.

Als je in Den Bosch bent zou ik zeker even een kijkje nemen bij Webshops Only. Het personeel is heel aardig en ze hebben hele leuke dingen. Naast deze geweldige make-up merken hebben ze ook allerlei andere leuke dingen die je niet zo vaak tegenkomt. Op de website van Webshops Only staat welke webshops er te vinden zijn in de winkel. Dit kan soms nog wel eens verschillen.

Reviews van de gekochte producten komen er binnenkort zeker aan, want het zijn alle drie enorm leuke producten! Ken jij nog leuke winkeltjes waar ze merken verkopen die niet zo makkelijk te vinden zijn in Nederland?

xxx Teddy

 

 

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog