Essence 24h hand protection balm

Net zoals met make-up vind ik het leuk om uit verschillende handcrèmes te kunnen kiezen. Eentje die heel lekker ruikt, één die gewoon heel goed werkt en één omdat ie zo’n leuke verpakking heeft. Je herkent het waarschijnlijk wel. Vandaag laat ik je er een zien die gewoon zijn werk goed doet: de 24h hand protection balm van Essence.

De verpakking vind ik niet heel bijzonder. Er staat vooral veel informatie op de tube. Ik hou vooral van mooie flesjes, potjes en tubes met een leuk printje of iets in die richting. Wel is ie wit met roze, wat ik een mooie combinatie vind. Ook is de verpakking hygiënisch. Je hoeft niet met je handen in het product om het er uit te krijgen.

Volgens Essence zorgt deze handcrème voor een intensieve verzorging voor droge handen, er zit namelijk shea boter en kokos olie in.  De hand protection balm zou ook geen vettige laag achterlaten. Klinkt goed!

De geur vind ik prima. Niet extreem lekker, maar gewoon subtiel. Het ruikt een beetje crème achtig. De crème laat inderdaad geen vettige laag achter. Hij trekt lekker snel in. Iets wat ik altijd prettig vind. Ik kan  namelijk nooit zolang stil zitten zonder iets aan te raken.

Vooral in de winter heb ik last van droge handen als ik ze niet insmeer. Toch heb ik soms ook in de zomer last van droge handen. Als ik veel buiten ben, was ik mijn handen ook vaker, waardoor ze droger worden. Ik krijg dan velletjes op mijn vingertoppen. Daarom gebruik ik deze crème ook in de zomer. Ik moet zeggen, hij doet prima zijn werk! Mijn handen knappen er echt van op. Mijn velletjes zijn na een paar keer smeren weg en mijn handen kunnen er weer tegen aan.

Ik ben erg tevreden over deze crème van Essence. Hij is lekker goedkoop, doet prima zijn werk en trekt snel in.  Ik heb deze crème in Duitsland gekocht. Hij kost 1,99. Ik ben hem helaas nog niet in Nederland tegen gekomen.

Welke handcrème gebruik jij?

xxx Teddy

 

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog