a tag day – 5 reasons why I smile

Door Maroussia werd ik getagd om deze hele leuke en vooral vrolijke tag over te nemen. Ik heb het over de 5 reasons why I smile tag. Hierbij moet ik 5 dingen noemen die een glimlach op mijn gezicht toveren. Benieuwd?

1. Onze kat die, nu de koudere periode voor de deur staat, weer vaker binnen is en heerljk tegen je aan komt liggen. Soms wil ie zo graag bij me zijn dat hij net zo lang miauwend voor mijn slaapkamer deur staat totdat ik hem open doe. Om dan vervolgens lekker op mijn toetsenbord te gaan liggen zodat die in ieder geval niet de meeste aandacht krijgt.

2. Als ik incheck met mijn OV en er komt te staan: student week vrij. Woohoo! Dit betekent dat ik iedere doordeweekse dag gratis kan reizen met het OV. Al zou ik van het noordelijkste puntje naar het zuidelijkste puntje van Nederland willen, het kan. Ik hoef me niet meer druk te maken om de prijs van een reis.

3. De lieve mensen om me heen. Vrienden, familie, mijn vriend. Iedereen zorgt er op zijn eigen manier voor dat ik me goed voel. Dat ik het naar mijn zin heb, thuis, bij mijn studie of in mijn vrije tijd.

4. De tijd van het jaar. Hoewel ik niet zo fan ben van dit regenachtige en kouder wordende weer, heb ik wel heel erg veel zin in de dikke truien, sjaals, laarsjes en sloffen die ik weer kan gaan dragen. Ook komen veel merken nu met de meest prachtige kerst/najaars collecties. Oehh, en vergeet de warme chocomelk met extra veel slagroom niet!

5. Last but not least jullie lieve reacties op mijn blog. Ik ben nog niet heel lang bezig, maar ik vind het heerlijk om te schrijven, foto’s te maken en andere blogs te lezen. Het is zo leuk om al die reacties te lezen die jullie achterlaten, waardoor ik me besef dat ieder van jullie gewoon de moeite heeft genomen om mijn artikel te lezen.

Eigenlijk moet ik nu 10 andere bloggers taggen, maar volgens mij hebben best veel mensen hem al gedaan, dus hierbij tag ik iedereen die deze tag graag wil doen. Laat het wel even weten in de comments, want ik ben heel benieuwd naar jouw “smile” dingetjes!

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog