nails – sparkle dip

In het najaar en de kerstperiode zijn glitters niet weg te denken. Ik hou van glitters. Glitternagellak vind ik vaak heel erg mooi, maar oh zo lastig om het eraf te halen. Laatst wilde ik wel glitters gebruiken, maar niet over mijn hele nagel. Ik bedacht iets anders. Kijk je mee naar het resultaat?

Hierboven zie je de twee lakjes die ik heb gebruikt. Een lakje van OPI: Cream in my coffee. Dit is een hele mooie nude tint. Helaas dekt ie niet zo heel goed, waardoor ik echt 3 laagjes aan moet brengen. Wel droogt ie snel, dus opzich is het geen probleem.

Daarna heb ik dit geweldige lakje van Essie gebruikt. Deze komt volgens mij uit de kerstcollectie van vorig jaar. Dit is set in stones. Dit is een geweldige zilveren glitterlak met grove en kleine glitters door elkaar.

Hier zie je het resultaat. Ik heb mijn nagels gelakt met Cream in my coffee en heb hier heel voorzichtig als een soort french manicure wat glitters aan toegevoegd. Daarna heb ik heel licht nog wat glittertjes eronder toegevoegd, als een soort ombre effect.
Dit is eens wat anders dan gewoon een glitter topcoat over je hele nagel heen en waarschijnlijk scheelt dit ook veel “schoonmaak” werk.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best leuk vind zo. Dit is veel makkelijker te verwijderen dan een hele nagel en het fleurt zo iedere simpele nagellak op. Ik denk dat dit ook geweldig staat met lichtblauw of zwart. Ik krijg gelijk zin om dit simpele trucje met al mijn nagellakjes uit te proberen!

Wat vind jij hiervan?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog