Augustus in een paar foto’s

September is alweer in volle gang en ik ook. Begin september ben ik namelijk begonnen met mijn nieuwe baan! Het is zeker even wennen, maar ik heb het nu al naar mijn zin. Om nog niet te ver op de zaken vooruit te lopen, wil ik vandaag nog even terugblikken op de afgelopen maand. Mijn allerlaatste maand vakantie. Ik begon de maand goed met een welverdiende vakantie, bezocht (alweer) een festival en stond meerdere keren te kokkerellen in de keuken. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn augustus was. Benieuwd?

Mijn augustus begon in Kroatië. Samen met mijn vriendinnen ging ik er een weekje tussenuit. De eerste avond schoven we aan bij een restaurantje dicht bij ons hostel. Wat bleek? Het was een heel fancy restaurant (het was onderdeel van een Michelin route) met een super lieve ober. Een heel goed begin van de vakantie!

De tweede dag hadden we een auto gehuurd om naar de Plitvice meren te rijden. We verbleven de hele week in Zagreb en de Plitvice meren lagen daar ongeveer 2 uur reiden vandaan. Perfect om een dagje naar toe te gaan. Ik vind het ook altijd wel leuk om zelf met de auto te rijden op vakantie, zo zie je nog eens wat!

De Plitvice meren waren bizar mooi. Het was zeker druk, want we gingen in het hoogseizoen, maar het was het dubbel en dwars waard. Het water was zo bizar blauw. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken.

Na een weekje Kroatië had ik nog iets heel leuks op de planning staan. Samen met een vriendin ging ik naar het concert van Thirty Seconds To Mars, een band waar ik al heel erg lang naar luister en ooit nog wel eens live wilde zien. Hoewel het écht een leuk concert was, was het begin wat minder. De band was ongeveer een uur te laat (een uur wachten terwijl er niets op het podium staat is best saai) én ze stopten wel gewoon op de afgesproken tijd. Het concert duurde daardoor nog geen uur. Jammer, want ik had wel graag meer gezien.

Halverwege augustus had ik een van de laatste festivals van het seizoen op de planning staan: Zand. Een leuk festival wat niet te groot is, maar het was daardoor ook niet super goed geregeld. Er waren vrij weinig barretjes en er waren op de dag zelf slechts twee podia terwijl er drie zouden zijn. Ook was ik gewoon niet zo weg van al dat zand, want na een dagje dansen op het strand zat het overal. Een leuk festival dus om een keer mee te maken, maar of ik volgend jaar nog een keer ga? Ik denk het niet.

Wel hebben we deze geweldige foto kunnen maken, met de beste photobomb ooit.

Eind van de maand ging ik samen met mijn buurmeisje, buurjongen en zijn vriendin barbecuen. Samen met mijn buurmeisje maakte ik deze heerlijke meloensalade. Ik vind dat altijd zo gezellig in de zomer, lekker uitgebreid buiten eten.

De laatste foto die ik met je wil delen is deze van een chocoladetaart die ik heb gebakken. 1 september was onze jaarlijkse familiedag, dus stond ik de zaterdag daarvoor in de keuken om een paar taarten te maken voor bij de koffie. Tijdens onze familiedag hebben we heerlijk bijgekletst, lekker gegeten en genoten van het zonnetje wat ineens doorbrak. Een geslaagde dag dus! Oh en mijn taart? Die was binnen no-time op. Ook geslaagd dus.

Hoe was jouw augustus?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog