De grappigste momenten van augustus 2019

Augustus loopt alweer op zijn eind… Nog even en ik ruil mijn heerlijke zomervakantie in voor een nieuw avontuur: een heuse grote-mensen-baan. In augustus heb ik nog lekker kunnen genieten van het weer en het vakantieleven, waarbij ik ook zeker weer grappige momentjes beleefde. Zo gaf een jongen in de supermarkt ons even zijn mening over pasta, sprak een vriendin een woord nét verkeerd uit en verbaasde ik mijn vriend met de droger. Vandaag wil ik mijn leukste/grappigste momenten van de maand augustus delen. Benieuwd?

  • Ik loop met mijn vriendinnen in de supermarkt om ingrediënten voor onze pastasalade te halen. We besluiten hem met volkoren pasta te maken, dus een van mijn vriendinnen zegt: “Ik vind volkoren pasta wel lekker!” Op dat moment kijkt een jongen haar raar aan en zegt: “Ik niet, bah!”
  • Terwijl een van mijn vrienden met zijn bestuurbare helikopter vliegt roept zijn zusje: “Probeer eens om die palen heen te sjalommen!”
  • Na een etentje bij vrienden ploffen we op de bank en kletsen nog wat na. Op een gegeven moment gaat de telefoon, maar niemand maakt aanstalten om hem op te nemen. Wanneer ik vraag of ze hem niet moeten oppakken, is het antwoord: “Neh, dat is oma. Die belt toch voor mama.”
  • Ik laat mijn vriend zien hoe je het stof uit de droger haalt na iedere sessie. Waarop hij verbaast kijkt en zegt: “Is dat altijd? Waar komt dat dan vandaan?!”

Wat waren de leukste momenten van jouw augustus?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog