Februari 2016 in een paar foto’s

Afgelopen maand deed ik enorm veel leuke dingen. Maar ik was ook erg druk met mijn studie. Ik volg nu meer vakken dan ik normaal gewend ben, dus het is aardig aanpoten en ik moet veel naast mijn lesuren doen. Ik heb het er zeker voor over en het is ook erg leuk, maar het is wel even wennen. Mijn februari was dus erg gezellig, maar ook druk. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn februari was. Benieuwd?

Februari begon erg goed. Ik had een borrel van mijn studie en besloot daarna samen met mijn vriendinnen nog even de stad in te gaan. We kwamen een leuk tentje tegen en dronken hier een cocktial. Super gezellig. Ik zie mijn vriendinnen regelmatig, maar toch een stuk minder in vergelijking met vorig jaar. Dit omdat we nu niet allemaal dezelfde vakken volgen. Zo’n momentje samen is dan toch heel fijn om even lekker bij te kletsen.

Vorige maand liet ik je al mijn geweldige minion muts zien. Maar nog voordat ik echt carnaval ging vieren, raakte ik mijn muts tijdens een feestje kwijt. Gelukkig kon ik nog net op tijd een nieuwe muts kopen voor carnaval.

Ik vierde carnaval bij een vriendin. Ik bleef daar slapen, maar ik moest de dag erna gewoon naar college. Vandaar dat ik enorm veel spullen mee moest nemen en me in de trein net een pakezel voelde.

Als ik weinig tijd heb om te koken, of als ik gewoon iets makkelijks wil maken, maar ik vaak een gerecht met rijst en kip. Hier gooi ik wat groenten doorheen samen met een lekker woksausje. Hmmm!

Zodra ik in het weekend thuis kom, wil onze kat gelijk knuffelen. Aangezien ik hem de hele week gemist heb, vind ik dat alleen maar leuk. Dan neem ik even een momentje om gezellig met mijn ouders bij te kletsen, thee te drinken en mijn kat aandacht te geven.

Ik heb zelf niets aan Valentijnsdag gedaan, maar mijn vriend nam van zijn werk wel heel lief twee taartjes mee om de dag goed af te sluiten.

Nu ik op kamers woon, hoef ik niet meer iedere dag met de trein te reizen. Vaak hoef ik nu maar twee keer per week de trein te pakken. Dat scheelt toch aardig wat reistijd!

Deze maand ging ik ook gezellig met een vriendin lunchen. We hadden die middag samen college en we vonden het een goed idee om van tevoren lekker bij te kletsen en te eten. Ik nam een broodje met gerookte kip en pesto.

Halverwege deze maand ging ik uit eten met mijn vriend. We aten voor het eerst tapas. Het was even wennen hoe alles werkt, maar het was wel erg lekker! Hierboven zie je een gerechtje met kip wat enorm lekker was.

Diezelfde week hing mijn vriend eindelijk mijn landkaart op in mijn studentenkamer. Ik had de landkaart al langer, maar ik kon hem niet zelf ophangen. De muur boven mijn bed was wat kaal, maar nu niet meer.

Mijn oom was halverwege deze maand jarig, dus ik ging vanuit Utrecht een avondje naar Den Bosch om zijn verjaardag te vieren. Ik liep langs Jan de Groot, de beste plek in Den Bosch om Bossche bollen te halen, en er stond een enorme rij buiten. Ik twijfelde nog om Bossche bollen te halen, maar toen ik die rij zag, ben ik gewoon door gelopen.

Deze maand kookte ik regelmatig samen met mijn vriendinnen en één gerecht wat we samen maakten zie je hierboven. Het is risotto met spinazie. Het gerecht is niet heel fotogeniek, maar wel enorm lekker.

Aan het einde van deze maand had ik een gala. De locatie van het gala was heel gaaf, want het was op een boot. Ja, een boot. Ik was in het begin een beetje bang dat je heel erg zou merken dat de boot vaarde, maar gelukkig was dit niet zo.

De dag na gala hadden we om 9 uur ’s ochtends college. Dat was geen pretje, maar ik had lekkere nootjes meegenomen om de ochtend toch nog een beetje prettig door te kunnen komen.

Gisteren kwamen er wat vriendinnen bij mij thuis om pizza te eten. Wij hebben thuis een steenoven waar je echt de lekkerste pizza’s kunt maken. Mijn vriendin maakte deze foto toen haar pizza in de oven zat. Jum, ik krijg er spontaan weer trek van.

Hoe was jouw februari?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog