happy 2020

Happy 2020!

Lieve, lieve lezer, ik wil je een gelukkig nieuwjaar wensen! Het eerste decennium van de jaren 2000 is voorbij. Het is nu officieel 2020! Wat een gek idee. Wanneer deze blogpost online komt, ben ik nog heerlijk in dromenland, mijn ‘roes’ aan het uitslapen van vorig jaar. Maar ik wil je hierbij alvast een heel fijn 2020 wensen!

Waarschijnlijk heb je gisteren zo veel oliebollen gegeten dat je ze een heel jaar niet meer kunt zien, ben je zo brak dat je jezelf afvraagt wat je de hele nacht hebt gedaan (maar hey, dan kan het vanaf hier alleen maar beter worden) of suizen je oren nog na van al het vuurwerk en het gelach van de mensen om je heen. Of je al nadenkt over wat 2020 je gaat brengen en of je vol goede moed aan je voornemens begint, weet ik niet, maar desondanks wil ik je via deze blogpost alvast het aller-, aller-, allerbeste wensen voor het komende jaar.

Ik wens je een goed jaar. Een jaar vol met de mensen die je dierbaar zijn, dat je vette dingen mag doen, gezond mag zijn, mijlpalen mag behalen, successen kunt vieren en vooral blij van jezelf wordt. Ik hoop dat je volgend jaar met een glimlach kunt terugkijken op jouw 2020. Want dat verdient iedereen.

Hoe begin jij dit nieuwe jaar?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog