De mooiste momentjes van 2019

Ik moest even lachen toen ik mijn blogpost met mooie momentjes van vorig jaar terug las. Ook dit jaar bestaat mijn laatste dag van het jaar namelijk uit lekker relaxen en samen met mijn moeder oliebollen bakken met de top 2000 op standje hard. ’s Avonds vier ik nieuwjaar met de hele buurt en zal de gezelligheid, het vuurwerk en uiteraard de champagne rijkelijk vloeien. Ook dit jaar blik ik traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar. Wat waren eigenlijk de mooiste momentjes van mijn 2019? Eerlijk? 2019 was weer een geweldig jaar vol vette hoogtepunten waarvan ik me vaak achteraf pas heb beseft hoe vet het eigenlijk is en hoe blij ik mag zijn. Vandaag deel ik dus de mooiste momentjes uit mijn 2019. Benieuwd?

2019 was het jaar waarin ik…

…echt verhuisde

Ik vertelde eind 2018 al dat ik tijdelijk weer bij mijn ouders was gaan wonen, omdat ik in januari in mijn eigen grote-mensen-huis ging wonen. Begin januari was het zo ver en kreeg ik EINDELIJK de sleutel. Mijn januari zag er daardoor als volgt uit: studie, inrichten, slapen, repeat.

…mijn master diploma haalde

Ik heb eigenlijk nooit getwijfeld, behalve op de voorbereiding van sommige tentamens na, of ik mijn master wel zou halen. Het voelde voor mij als een hele logische stap om na mijn bachelor ook ‘even’ mijn master te halen. And so I did. Halverwege dit jaar haalde ik mijn felbegeerde masterdiploma. En ik besef me te weinig dat ik mezelf daar écht wel even een schouderklopje voor mag geven en het heus wel een prestatie is. Lekker gedaan Ted.

…begon aan mijn eerste echte baan

Nadat ik mijn scriptie inleverde, besloot ik dat het tijd was voor een welverdiende vakantie. Ik had me het afgelopen jaar rot gewerkt voor mijn studie. Ik ben namelijk niet zo iemand wie het allemaal makkelijk af gaat. Nee, ik moet er wel wat voor doen. Oh well, na mijn welverdiende vakantie begon het solliciteren voor mijn eerste baan. Spannend! Ik had verwacht dat het wel even zou duren, maar 2 weken later kon ik al beginnen als marketeer en ik heb het er zo naar mijn zin!

…ik 2x op vakantie ging

Ook dit jaar ging ik weer met mijn vriendinnen op vakantie. We besloten naar Zagreb, Kroatië, te gaan. Een heel leuk stadje waar we heerlijk hebben genoten. Een dag stond in het teken van een bezoekje aan de Plitvice meren, en wauw wat was dat mooi! Ook ging ik in september met mijn vriend nog op een heerlijke strandvakantie in Kreta. Zon, zee, strand en een hoop cocktails. Geweldig!

…ik naar Tomorrowland ging

Tomorrowland stond al jaren op mijn bucketlist en ieder jaar keek ik verwonderd mee met de live streams die ze tijdens dit weekend hadden. Wat een gaaf festival leek met dat! Dit jaar lukte het eindelijk om tickets te scoren en reisde ik met een vriendin af naar dit Belgische festival. Wat een fantastische ervaring was dat en wat een bizar gaaf festival. Het decor is met geen ander festival te vergelijken en is echt over de top. Als echte festivalliefhebber hield ik het dit jaar niet bij slechts één festival. Ik kampeerde een weekend op Defqon, ging naar Dreamfields, bezocht de Zwarte Cross en sloot het seizoen af met Zand.

…ik uitgenodigd werd voor hele vette pers events

Een van de leuke dingen die bij het bloggen komt kijken, is dat ik wel eens uitgenodigd wordt voor pers events. Helaas kan ik niet overal bij zijn, maar ik heb ook het afgelopen jaar weer hele leuke pers events gehad! Zo werd ik deze zomer uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen bij de Zwarte Cross, was ik aanwezig bij een parfumlancering van 4711 en werd ik uitgenodigd voor de opening van de pop-up store van Kneipp.

Zoals je kunt lezen, heb ik dus echt een fijn jaar achter de rug. Een jaar met hele leuke hoogtepunten en vol nieuwe uitdagingen. Geniet nog even van de laatste dag van 2019. Ik hoop dat jij net zo’n mooi jaar hebt gehad en ik wil je alvast het aller- allerbeste wensen!

Hoe was jouw 2019?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog