December 2019 in een paar foto’s

December is zo’n maand die eerst oneindig lijkt te duren en dan ineens voorbij is. Zo, pats, boem. Alsof het niets is. December vind ik altijd een gekke maand. Het begint altijd met de Sinterklaasgekte, dan is het even rustig om over te vloeien in de altijd overvolle kerstweken. Ik vond mijn kerstvakanties ook nooit vakanties, want je had nooit echt tijd. Begrijp me niet verkeerd, ik vind december een heerlijke maand, maar wel eentje die aan je voorbij vliegt. December was voor mij ook dit keer een fijne maand. Ik hulde mijn huisje in kerstsferen, vierde de verjaardag van mijn vriend en at nét iets te veel bij het kerstdiner. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn december was. Benieuwd?

De afgelopen maand heb ik mijn best gedaan om mijn huisje helemaal in de kerstsfeer te hullen. Ik kocht voor het allereerst zelf een echte (!) kerstboom, hing lampjes op en gaf alle kerstkaarten een plekje. Mijn moeder maakte deze prachtige krans voor me. Is ie niet geweldig?

Uiteraard moet ik je even mijn kerstboom laten zien. Ik ben er zo blij mee! Eind november haalde ik hem al in huis: een aardig grote, dikke, echte kerstboom (met kluit en al). Ik ben zo iemand die kerstbomen met slechts 1 of 2 kleuren heel mooi vind, maar zelf liever een kerstboom heeft vol glitters en kleur. Zo heb ik een kerstbal in de vorm van een donut, sneeuwman én lipstick. Of ik bang ben voor de rotzooi die alle naalden van de kerstboom geven? Neh, dat is waarschijnlijk niets vergeleken met alle glitters die ik de rest van het jaar ga tegenkomen.

Begin december kreeg ik een wel heel leuk pakketje: het Naked Honey palette van Urban Decay! Natuurlijk ging ik daar direct mee aan de slag en wat een mooi palette is het! Ik maakte er bovenstaande look mee, die je al gezien kunt hebben op Instagram. Benieuwd naar mijn review en de kleuren die ik voor deze look gebruikte? Die lees je hier.

Op kerstavond had ik met een vriendin afgesproken om samen te eten. We haalden veel te veel eten in huis en kletsen gezellig bij. Na het eten sloten we af met dit heerlijke toetje en foute kerstfilms. Zo gezellig!

En toen was het ineens kerstmis! Eerste kerstdag kon ik heerlijk uitslapen en mezelf optutten. Omdat mijn vriend ’s avonds moest werken, besloten we het kerstdiner bij mijn ouders al ’s middags te doen. We gaven elkaar cadeautjes en aten uitgebreid. De rest van de dag brachten we door met het spelen van verschillende spelletjes. Zo gezellig!

Tweede kerstdag werd ik wakker bij mijn ouders en maakten we met z’n alle een heerlijke brunch klaar. Uiteraard moest ik na de brunch even wat kerstfoto’s van Joost maken. Wat een schatje is het toch, met al die rimpels. ‘S avonds schoof ik aan bij de familie van mijn vriend, waar we met zijn familie ook weer een geweldig kerstmaal aten.

Mijn maandoverzichtje sluit ik af met deze foto. Op zaterdag 28 december ging ik met mijn familie, buurmeisje, buurvrouw en vriendinnen van mijn moeder naar het Top 2000 Live concert bij Brothers in Bunnik. Wat een leuk concert was dat! De band was super goed en de sfeer was top. Echt een hele leuke middag!

Hoe was jouw december?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog