5 kerstige blogpost om vandaag te lezen

Merry Christmas! Bij deze wil ik je een hele, hele fijne kerst wensen! Of dat nou kerst is onder een dekentje op de bank of opgedoft bij je familie aan tafel. Mocht je tussen alle gezelligheid en het eten door zin hebben om iets te lezen? Dat kan! Vandaag deel ik 5 kerstige blogposts met je die ik de afgelopen jaren schreef. Lekker om jezelf helemaal mee in die kerstsfeer te dompelen.

MIJN FAVORIETE KERSTFILMS VAN 2018

Netflix staat er weer vol mee: kerstfilms. Ik moet bekennen dat ik er nog te weinig gezien heb, dus mijn lijstje van dit jaar begint behoorlijk lang te worden. Benieuwd naar mijn favoriete films van vorig jaar? Die lees je in deze blogpost!

10 MANIEREN OM KERST TE VIEREN

Mijn plannen voor de kerstdagen? De eerste dag vier ik het ’s middags met mijn ouders en geven we elkaar cadeautjes. Tweede kerstdag vier ik lekker klassiek, met de hele familie van mijn vriend aan een lange tafel. Allebei heel erg gezellig! Lijkt het je leuk om kerst eens op een andere manier te vieren? Lees dan mijn blogpost met 10 manieren om kerst te vieren voor inspiratie.

5X KERSTFILMS DIE JE MOET ZIEN

Om nog even in de kerstfilm-vibe te blijven, dacht je écht dat ik maar 1 lijstje met je zou delen? Trust me, ik kan nog wel even doorgaan. Kan ook jij geen genoeg krijgen van die zoetsappige kerstfilms? Bekijk dan ook dit lijstje met 5 kerstfilms die je MOET zien.

5X KERSTFILMS OM DEZE KERSTDAGEN TE KIJKEN

Het laatste lijstje met films is deze: 5 kerstfilms om deze kerstdagen te kijken. Heb je na de vorige lijstjes nog geen keuze kunnen maken (of heb je ze allemaal al gezien), bekijk dan ook dit lijstje. Mijn favoriet uit deze blogpost? Just Friends. Zo voorspelbaar, maar zo leuk!

MAKKELIJKE KERSTLOOK 2018

Ben je last minute nog op zoek naar een makkelijke, maar mooie kerstlook? I feel ya. Ik ben ook zo iemand die de ochtend van tevoren pas bedenkt wat het gaat worden. Bekijk mijn blogpost met mijn kerstlook van 2018, misschien haal je er nog wat inspiratie uit!

Hoe breng jij de feestdagen door?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog