Juli 2018 in een paar foto’s

juli in een paar foto's

Nu juli op z’n eind loopt en ik alle foto’s voor deze blogpost op een rijtje zet, kom ik erachter dat juli voor mij écht een hele vette maand was. Ik had maar liefst 3(!) festivals waar ik enorm van genoot, rustte lekker uit, ging met vriendinnen op vakantie en kwam thuis met Spaanse temperaturen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn juli was. Benieuwd?

Juli was voor mij echt een festivalmaand. Ik had maar liefst 3 weekenden achter elkaar festivals gepland staan. Het eerste weekend begon ik met Wish, een enorm leuk festival waar ik nog nooit eerder geweest was. Helaas ben ik daar vergeten veel foto’s te maken. Het tweede weekend ging ik samen met vrienden naar Dreamfields, een festival waar ik vorig jaar ook al ben geweest. Dit jaar hadden ze een nog spectaculairder podium én een hele gave eindshow, waar je op de foto een kleine impressie van krijgt. Twee hele leuke festivals, dus mijn juli kon niet beter beginnen!

Halverwege juli was het tijd voor een heel weekend festival: ik ging namelijk naar de Zwarte Cross! De eerste dag moest natuurlijk ingeluid worden met hét drankje van de Zwarte Cross: Nozem olie.

De eerste dag was ik samen met een vriendin en we hadden het zo warm! We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten, genoten van de muziek en veel gelachen. Een goed begin van het weekend!

Dag 2! Met twee andere vriendinnen en andere muziek. Deze dag werden we nog viezer dan op dag 1 door al het stof…

En een foto van dag 3, de laatste dag alweer. Ik heb enorm genoten van de Zwarte Cross (zoals ieder jaar) en ik baal altijd als het er alweer op zit. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar! De Zwarte Cross is denk ik wel een van mijn favoriete festivals. Er zijn zo veel verschillende soorten muziek, verschillende mensen en de sfeer is zo fijn. Iedereen is aardig tegen elkaar en dat heb ik wel eens anders gezien bij festivals.

Na de Zwarte Cross moest ik even een dagje bijkomen. Daarna pakte ik alweer mijn koffer in voor een city trip naar Polen! Samen met vriendinnen ging ik naar het zonnige Gdansk. Ik was nog nooit in Polen geweest omdat het me nooit zo trok, maar ik ben echt blij verrast. Ik ben ook zeker van plan om  nog eens terug naar Polen te gaan.

Het centrum van Gdansk was niet zo groot, maar dat was juist heel fijn. Hierdoor hadden we overal genoeg tijd voor en konden we ook heerlijk op het terras neer ploffen.

stedentrip gdansk

We hebben uiteindelijk toch nog veel gezien van Gdansk, maar we hebben ook lekker rustig aan gedaan. We zijn een middag gaan chillen in een park, een dagje naar het strand geweest en hebben (lekker toeristisch) een boottocht gedaan door de haven van Gdansk.

Op de laatste dag gingen we naar de wijk Zaspa om street art te kijken. Bijna iedere flat in deze wijk had aan de uiteindes een gaaf kunstwerk. Mocht je net als ik fan zijn van street art én in Gdansk zijn, dan raad ik je zeker aan om hier te gaan kijken.

En nog een foto met mijn lieve vriendinnen voor één van de kunstwerken. We zijn in totaal een weekje in Gdansk geweest en ik heb enorm genoten. We hebben veel leuke dingen gedaan, gechild en veel gelachen.

Bij thuiskomst was het even wennen, want wat een warmte! Hoewel het van mij nét een paar graden kouder mocht zijn, vind ik het ook wel dat zomergevoel geven. We kunnen nu in ieder geval wel zeggen dat we een echte zomer hebben in Nederland.

Hoe was jouw juli?

xxx Teddy

1 comment

  • Wat een leuke foto van jou en je vriendinnen. Ik ben zelf nog nooit in Polen geweest, omdat het me me ook niet heel erg trekt. Maar als ik dan deze foto’s zie en jouw verhaal erbij lees word ik toch wel nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog