5x dingen doen met dit warme weer

dingen doen met warm weer

I’m feeling hot, hot, hot. Maar dan op de manier van: het. Is. Zo. Warm! Het liefst zit ik de hele dag naast m’n ventilator met deze warmte, maar aan de andere kant ben ik ook blij dat we eindelijk eens een échte zomer hebben in Nederland. Liever dit weer dan de hele zomer regen, toch? Maar echt dingen ondernemen met dit weer, tja dat is niet ideaal. Daarom deel ik vandaag 5 dingen die je juist wél kunt doen met dit warme weer. Benieuwd?

Begin eindelijk aan dat ene boek

Ik ben zo iemand die heel graag leest, maar er gewoon nooit tijd voor vrij maakt. Even rustig zitten voor een boek doe ik echt te weinig. Met dit weer is het heerlijk als je even stil kunt zitten, want dan heb je minder last van de warmte. Dit warme weer is dus perfect om aan dat ene boek te beginnen, lekker in de schaduw op een loungebank met een koud glas drinken naast je.

Zoek verkoeling aan het water

Hoewel het heerlijk kan zijn om even van de zon te genieten, wordt het al snel té warm. Zoek op deze warme dagen daarom verkoeling bij het water. Ga lekker naar een meer, zwembad of het strand. Vind je dat nou allemaal te druk? Ga dan onder de sproeier staan in je eigen tuin of maak een voetenbadje met koud water. Dat is ook heel fijn!

Maak zelf waterijsjes

Waterijsjes zijn met dit weer niet aan te slepen. Zelfs de schappen in de supermarkten zijn vrijwel leeg! Ik snap het ook wel, want niets is lekkerder dan met dit weer in de schaduw een waterijsje te eten. Maar ja, wat nou als je geen waterijsjes kunt kopen? Maak ze dan zelf! Zelfgemaakte waterijsjes zijn vaak ook veel lekkerder dan die uit de supermarkt! Zo maakte ik deze week waterijsjes met watermoelen en een beetje water. Echt een aanrader!

Zoek je make-up collectie uit

… naast je ventilator dan wel. Wanneer het boven de 30 graden is, kan het fijn zijn om even naar binnen te gaan. Als je huis goed geïsoleerd is, kun je het goed koel houden en is het vaak aangenamer dan buiten. Zet er nog een ventilator bij en het is echt genieten. Dus ben je de warmte zat? Ga dan binnen je make-up collectie of je kledingkast uitzoeken en zet de ventilator naast je.

Geniet!

Last but not least: Geniet! Laten we eerlijk zijn, dit soort weer hebben we in Nederland maar zelden. Dus geniet er een beetje van! Ga lekker de zon in, trek je zomerjurkje of korte broek uit de kast en geniet gewoon van het warme weer. Vergeet je niet in te smeren, want verbranden is geen pretje.

Mocht je nog meer inspiratie willen voor dingen die je deze zomer(vakantie) kunt doen? Check dan deze én deze blogpost waar ik je in totaal 100 tips geef!

Wat doe jij met dit warme weer het liefst?

xxx Teddy

1 comment

  • Goede tips! Ik ben lekker naar het zwembad geweest en heb inderdaad een boek gelezen waar ik anders nooit aan toe kom, heerlijk. Voor mij is dat echt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog