Juli 2020 in een paar foto’s

Waar mijn dagen in het begin van de corona-periode langzaam voorbij kropen, beginnen ze nu toch weer op gang te komen. Mijn nieuwe ritme begint bijna als normaal te voelen. Hoewel ik mijn juli in eerste instantie héél anders had voorgesteld, kijk ik toch terug op een geslaagde zomermaand. Ik genoot van ons fijne huisje, vierde de Zwarte Cross thuis in onze disco-woonkamer én *tromgeroffel* begon ik aan mijn nieuwe baan. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn juli was.

Ook deze maand bracht ik veel thuis door. Ik vind het heel fijn dat er steeds meer mogelijk is, maar het voelt toch nog een beetje gek allemaal. Het virus is nog lang niet weg en dat wordt weer extra duidelijk door de stijgende lijn met ziektegevallen. Daarom probeer ik zelf onnodige tripjes tot een minimum te beperken en het thuis extra gezellig te maken. Dat deed ik onder andere door een heerlijke geurkaars in huis te halen. 

Halverwege deze maand begon ik met mijn nieuwe baan! Na met veel plezier te hebben gewerkt bij een horecagroep, besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan als social media marketeer bij een groot bedrijf. Hoewel ik altijd al met social media bezig was, weet ik nu al dat ik hier enorm veel ga leren. Om goed te beginnen, besloot ik mezelf van tevoren te verwennen met een uitgebreide knipbeurt. Dat had ik in de hele coronaperiode namelijk nog niet gedaan! 

De bloemen in onze tuin staan er op dit moment zo mooi bij! Daar moest ik gewoon even een foto van maken. Ik ben zo blij met onze tuin als het lekker weer is. Vooral nu we dus extra vaak thuis zitten. 

Deze maand kocht ik ook weer wat nieuwe stoffen. Ik moet van mezelf eerst mijn korte broekje met een andere stof afmaken, maar ik kon het niet laten om onder andere deze stof hierboven mee te nemen. I mean, hoe leuk is dit kleurtje met dit printje! 

Deze maand trakteerde ik mezelf ook op een nieuw nagellakje! Ik vind lila echt een geweldige kleur, dus toen ik Worth The Tassel had gezien bij Deb, kon ik het niet laten om dit kleurtje op te zoeken in de winkel. 

Hoe was jouw juli?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog