Juni 2016 in een paar foto’s

Hoewel ik altijd uitkijk naar de maand juni omdat het dan altijd lekkerder weer wordt en ik het echte zomergevoel begin te krijgen, was het begin van mijn juni niet zo relaxt als het zou moeten. Juni is de laatste maand van mijn studiejaar, waardoor ik enorm veel te doen had. Ik had deadline na deadline, leerde tussendoor voor mijn tentamen en ging weer verder met het schrijven voor alle deadlines. Gelukkig had ik tussen de drukte door ook een paar hele leuke dingen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn juni was. Benieuwd?

Als ik samen met vriendinnen eet, koken we vaak uitgebreid. Soms kiezen we voor wat ‘makkelijks’ en hebben we alsnog een maaltijd die eruit ziet alsof we lang in de keuken hebben gestaan. Eigenlijk at ik dit op de 31e van de afgelopen maand, maar ik wilde deze foto toch nog even laten zien. We maakten een soort pastasalade die je zelf kon samenstellen door alle ’toppings’ die op tafel stonden. Enorm lekker!

Nog een food-foto, samen met twee vriendinnetjes maakte ik dit heerlijke recept voordat we met z’n drieën gingen stappen. We maakten een broodje hamburger met spinazie, feta, crème fraîche en tomaatjes. Hier aten we ook zoete aardappel frietjes bij. Jummie!

Het eerste weekend van juni begon gelijk goed. Ik ging met mijn studie een weekendje weg. Gewoon in Nederland. Het was super gezellig én we hadden enorm lekker weer, dus we konden heerlijk in de zon chillen.

Natuurlijk was het weekend niet alleen maar relaxen. We deden allerlei spellen en hadden ’s avonds een feest. Ook hadden we een avond met een speciale versie van bierbingo. Het was niet alleen bierbingo, maar tegelijkertijd speelden we kingsen én de vloer is lava. Vandaar deze constructie op de grond…

Na het weekend begon helaas het echte werk weer en moest ik weer druk aan de slag voor mijn studie. Gelukkig was ik thuis bij mijn ouders en kon ik lekker in het zonnetje zitten terwijl ik mijn colleges voorbereidde.

Mijn broertje had begin deze maand zijn eindexamengala en aangezien dat bij mijn oude middelbare school met aanrijden en strak in pak is, had hij geschikt vervoer nodig. Samen met zijn vrienden bouwde hij deze bierkratten-bank. Zo leuk!

Mijn kat komt vaak bij me zitten als ik druk ben. Super lief en leuk. Laatst had ik het zo gehad met mijn opdracht, dat ik deze foto maakte voor snapchat met onderschrift “kat is vakantie aan het plannen” en er zelf waarschijnlijk het hardst om moest lachen. Wat stress toch met een mens doet…

Als je me op Instagram volgt, heb je het al kunnen zien: ik mag de L’oréal Elvive extraordinary clay droogshampoo uittesten! Binnenkort kun je dus een review verwachten hier op A Beauty Day.

Het begint misschien een beetje saai te worden, maar dit is echt vooral wat ik de afgelopen weken aan het doen was. Leren, lezen en aan mijn papers werken…

En ik knuffelde weer met onze kat.

Van mijn broertje kreeg ik deze foto doorgestuurd. Mijn moeder had de manen van onze pony omhoog gevlochten zodat hij eruit zag als een eenhoorn. Hoe cool! Unicorns are the best!

Hoe zag het begin van jouw juni eruit?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog