Save or kill tag

Een paar dagen terug werd ik door Lannéee van Happyfriyay getagd om de Save of Kill tag te doen. Aangezien ik deze tag er erg leuk uit vond zien, besloot ik haar vragen over te nemen. Vandaag vul ik voor je in welke van twee opties ik zou saven en welke ik zou killen. Benieuwd?

Youtube of Netflix
Hoewel ik Youtube enorm leuk vind, kijk ik toch meer Netflix. In eerste instantie zou ik dan ook Netflix saven. Maar, aan de andere kant zou Youtube ook alle series en films over kunnen nemen zodat het allebei behouden blijft!

Jurkjes of rokjes
Ik kies sowieso voor jurkjes. In de zomer draag ik niets liever dan jurkjes. Rokjes draag ik eigenlijk nooit. Ze staan me niet of zijn te kort, nee rokjes zijn echt niet mijn ding.

Appeltaart of chocoladetaart
Dit is ook een makkelijke. Ik save appeltaart. Mama kan namelijk enorm lekkere, eigen appeltaart maken. Ik krijg er spontaan zin in!

Digitaal of analoog fotograferen
Hoewel ik analoog fotograferen heel gaaf vind, kies ik toch voor digitaal. Dit is zo veel makkelijker en wanneer je een foute foto maakt, is dit niet erg. Je kunt enorm veel foto’s achter elkaar schieten, makkelijk op je computer zetten en bewerken.

Muziek maken of luisteren
Luisteren! Hoewel ik zelf verschillende instrumenten heb gespeeld en dit enorm leuk vond, zou ik als ik zou moeten kiezen toch voor luisteren gaan. Ik kan namelijk zo vrolijk worden als ik een leuk nummer hoor.

Liever te dik of te dun
Uhm… eigenlijk allebei niet. Als het echt te is, is het allebei slecht voor je. Nee, ik zou echt niet weten wat ik hier moet kiezen.

Italiaans of Chinees eten
Dit is weer een makkelijke voor me: sowieso kies ik voor Italiaans. Italiaans eten vind ik echt enorm lekker: allerlei pasta’s en vergeet ook de pizza’s en de overheerlijke tiramisu niet! Chinees daarentegen is niet zo mijn ding. Hoewel ik erg kan genieten van een prutje met rijst, wordt ik nooit zo blij van eten halen bij de Chinees.

Lente of zomer
Zomer! Ik ben een enorme koukleum, dus ik ben blij als de koude dagen voorbij zijn en de zon heerlijk schijnt. Lekker buiten zitten met een ijskoud glas drinken of een ijsje, ja daar kijk ik naar uit!

Watermeloen of aardbeien
Ik kies watermeloen. Watermeloen vind ik echt zo lekker en het doet me gelijk denken aan de zomer.

Vrienden of familie
Dit is helemaal een moeilijke keuze. Hoewel ik echt niet zonder mijn familie kan, is het ook enorm kaal zonder mijn vrienden. Nee, hier tussen kan ik ook echt niet kiezen.

Hond of kat
Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je misschien dat ik echt een kattenmens ben. Hoewel we thuis zowel een kat als een hond hebben, heb ik gewoon net wat meer met katten.

Whatsapp of instagram
Whatsapp! Instagram is enorm leuk, maar ik gebruik whatsapp veel meer. Ik whatsapp de hele dag door met vriendinnen, mijn vriend en mijn ouders. Instagram gebruik ik vooral voor mijn blog en hoewel ik dat ook erg leuk vind, gebruik ik het gewoon wat minder.

Omdat ik het altijd lastig vind om mensen voor dit soort tags te taggen, omdat ik niet weet wie hem wil doen en wie hem al gedaan heeft, besluit ik hierbij iedereen die dit leest te taggen. Neem de tag over als je hem leuk vind en laat het me weten! Ik ben namelijk erg benieuwd naar jouw antwoorden!

Zou jij liever watermeloen saven of toch aardbeien?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog