A Beauty Day bestaat 2 jaar!

Waaaa, vandaag bestaat A Beauty Day 2 jaar! Wat? 2 jaar alweer? *knijpt zichzelf even* Ja, het is toch echt zo. Alweer twee jaar schrijf ik met alle liefde op mijn kleine stukje internet, mijn blog, A Beauty Day. De tijd is echt voorbij gevlogen en ik vind het echt nog steeds enorm leuk om te doen. Het liefst zou ik met al mijn lezeressen een stukje taart gaan eten met een grote kop thee erbij om het te vieren, maar helaas gaat dat niet. Vorig jaar blikte ik terug op een paar cijfertjes van A Beauty Day. Omdat het vandaag toch wel een speciale dag is, doe ik dat weer! Benieuwd?

In 2 jaar kwamen er 680 artikelen online
Wauw, 680 artikelen alweer. Soms vraag ik me af hoe ik het toch doe… Ik probeerde iedere dag een artikel te schrijven voor A Beauty Day, maar vooral de laatste tijd lukte dit niet zo goed aangezien ik met mijn studie meer vakken volgde dan normaal. Vaak kwamen er dan 6 artikelen per week online. Ik wilde namelijk geen half artikel online zetten om het maar op te vullen. Gelukkig heb ik nu vakantie en kan ik weer volop aan de slag voor A Beauty Day! Dus, stay tuned!

In 2 jaar werden er 7190 reacties geschreven
Wauw, dit had ik niet verwacht. 7190, dat is veel! Vooral als je je bedenkt dat het merendeel van mijn lezers niet reageert onder Blogposts… Zonder deze reacties zou mijn blog niet compleet zijn. Ik wil je hier dus enorm voor bedanken. Ik lees alle reacties met veel plezier en kan hier zo blij van worden!

In 2 jaar kreeg A Beauty Day 369 Bloglovin’ volgers
Bloglovin’ is een platform wat ik zelf graag gebruik om andere blogs te volgen. Hierdoor heb ik zo veel leuke blogs kunnen ontdekken! Maar veel van mijn lezeressen gebruiken het blijkbaar ook, want dit jaar tikte mijn aantal volgers alweer de 369 aan! Zo leuk!

Hoewel ik mezelf misschien eens een keer een schouderklopje mag geven voor dit alles, had ik dit natuurlijk nooit alleen kunnen doen. Ik wil jou enorm bedanken voor het lezen, reageren of kijken op A Beauty Day. Of je me nou al twee jaar volgt of me sinds gisteren ontdekt hebt. Want mijn bezoekers hebben A Beauty Day gemaakt tot wat het nu is. Dankjewel!

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog