De meest gelezen posts van het afgelopen jaar

Sinds gisteren bestaat A Beauty Day twee jaar. Twee jaar alweer. Hoewel het eigenlijk een vrij korte periode is, voelt het wel als een prestatie. Om de feeststemming nog een beetje vast te houden, doe ik dit jaar hetzelfde als vorig jaar: vandaag deel ik mijn meest gelezen post met je! Maar dit keer laat ik je niet de 5 meest gelezen van altijd zien. Nee, vandaag laat ik je de meest gelezen posts van A Beauty Days tweede jaar zien. Benieuwd?

1. Kruidvat – hair essentials anti-klit borstel
Hoewel ik dit zelf een erg leuk artikel vind, had ik niet verwacht dat deze op nummer 1 zou staan. In dit artikel laat ik je de anti-klit borstel van kruidvat zien die wel erg veel weg heeft van de welbekende Tangle Teezer.

2. Essence – nieuwe producten lente/zomer 2016
Ik vind het helemaal niet gek dat dit artikel vaak gelezen is. Ik ben zelf namelijk ook altijd zo onwijs benieuwd naar de nieuwe producten van Essence en wanneer deze gaan komen. Dit artikel is van een tijd terug, dus op dit moment zijn volgens mij alle producten uit deze preview al verkrijgbaar.

3. 10 manieren om je verjaardag te vieren
Ja, een lijstjes artikel! Ik vind lijstjes/tips artikels ook enorm leuk om te maken, dus ik wordt er blij van dat mijn lezeressen dit blijkbaar ook leuk vinden om te lezen. In dit artikel geef ik je 10 manieren om je verjaardag te vieren.

4. Hema – fab. power bank
Tegenwoordig kunnen smartphones bizar veel, behalve een goede batterij hebben. Tenminste, dat lijkt zo, want er is niets zo snel leeg als die batterij. Omdat ik hier een oplossing voor wilde, was ik op zoek naar een power bank. Op dat moment kwam ik deze super leuke van Hema en Fab. tegen.

5. Douglas – basic palette
Ook mijn review van het Douglas basic palette is vaak bekeken. Dit palette kocht alweer ik een tijd terug. Het is een leuk palette wat je gemakkelijk mee kunt nemen. De blush in dit palette is trouwens erg mooi, die pak ik er dan ook vaak bij.

Had jij ze al allemaal gelezen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog