Moody monday #21

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 21 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

By Aranka – Urban Decay Vice lipsticks
Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik heb nog steeds niets gekocht van Urban Decay sinds het weer in Nederland te koop is. Shame on me. Ik wist namelijk niet zo goed welk product ik dan graag wilde. Natuurlijk zou ik mijn Naked palette collectie wel compleet willen maken, maar dat kost veel geld. Toen ik deze lipsticks bij Aranka zag, wist ik het: deze gaan op mijn wishlist!

Uit Paulines Keuken – Nutella milkshake met pretzels
In de zomer heb ik altijd extra veel zin in fruit, ijs én milkshakes. Toen ik deze Nutella milkshake zag bij Pauline, sloeg ik hem gelijk op. Deze moet ik echt maken deze zomer!

Ellen is my name – DIT lush shower jelly
Ik vind Lush echt geweldig. Alles ruikt enorm lekker en de winkel is echt enorm leuk om rond te kijken. Deze DIY vind ik dan ook enorm leuk. Ik kom wel eens Lush DIY’s tegen, maar die vind ik soms nog best lastig of je hebt er allerlei gekke ingrediënten voor nodig die hier in Nederland niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Deze vind ik wel heel erg leuk en volgens mij zijn alle ingrediënten ook nog eens gemakkelijk verkrijgbaar!

La VieSagista – Battle of the bronzers
Hoewel ik iedere dag bronzer gebruik, heb ik er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Door mijn lichte huid zijn veel bronzers snel te oranje of te donker. Ik heb nu een paar bronzers die wel goed bij mijn huid passen, maar een bronzer uitzoeken in de winkel is niet altijd een pretje. Dit artikel vind ik dan ook erg fijn, 5 bronzers die met elkaar vergeleken worden. Hierdoor kan ik zelf ook een betere keuze maken!

Welke bronzer gebruik jij vaak?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog