Mijn mooie momentjes van 2017

2017. Vandaag is het de laatste dag van 2017. Wat ik vandaag ga doen? Vuurwerk kijken, lekker bijkletsen met alle mensen die langs komen, de laatste nummers van de top 2000 meeblèren en de hele dag oliebollen eten. Zelfgebakken oliebollen om precies te zijn, want die zijn toch echt het lekkerst. 2017 was voor mij een jaar waarin er veel gebeurde. Ik heb enorm veel leuke dingen mogen meemaken en kunnen doen. Stiekem hoop ik dan ook dat 2018 er voor mij, en voor jou, net zo mooi (of misschien wel mooier) uit gaat zien. De afgelopen drie jaar somde ik mijn hoogtepuntjes van het afgelopen jaar voor je op. Die traditie houden we er natuurlijk in, dus vandaag wil ik mijn mooie momentjes van 2017 bespreken. Benieuwd?

2017 was het jaar waarin ik…

…afstudeerde
Laten we gelijk met het grootste en voor mij belangrijkste punt beginnen. Halverwege dit jaar rondde ik mijn studie af. Zo bizar! Hoewel het niet voelt als een hele prestatie, is dat het natuurlijk wel. Je rond niet zo maar een universitaire studie af, nee daar heb ik flink voor geknokt. Hoewel ik het papiertje toch echt binnen heb, voelt het nog niet alsof ik klaar ben. Ik ga namelijk volgend jaar nog een master doen. Wanneer ik die in de pocket heb, ben ik pas écht helemaal klaar.

…begon aan een traineeship
Toen het einde van mijn opleiding in zicht kwam, moest ik kiezen wat ik wilde: gelijk doorgaan met mijn master of eerst even wat ander doen? Ik koos voor het laatste. Omdat ik meer praktijkervaring wilde en het me goed leek om even wat anders te doen, besloot ik een traineeship te doen. Al snel vond ik een hele leuke plek bij House of Rebels in Amsterdam. Daar loop ik nu al een paar maanden met veel plezier rond.

…vliegtickets naar Amerika kocht
Ja, je leest het goed! Al jaren roep ik dat ik graag naar Amerika wil. Omdat het wel een duur grapje is en ik er niet echt de tijd voor vond, stelde ik dat uit. ‘Dat komt wel ooit’, dacht ik. Maar een tijd terug bedacht ik me. Waarom wachten als ik na mijn traineeship alle tijd van de wereld heb? Samen met mijn vriend besloot ik daarom dat het nu de juiste tijd was om gewoon naar Amerika te gaan. Volgend jaar gaan wij dus met z’n tweetjes naar California voor een onvergetelijke roadtrip. Tips zijn welkom dus!

…Allerlei leuke tripjes had
2017 was het jaar waarin ik niet heel lang op vakantie ging in de zomervakantie, maar juist allemaal losse, kleinere tripjes deed. Zo ging ik in april dit jaar samen met vriendinnen een week naar Lissabon en stond ik in oktober nog met dezelfde meiden in Kopenhagen en Malmö. Uitstapjes naar Duitsland en leuke Nederlandse steden waren er dit jaar ook genoeg.

…naar gave festivals ging
Ik hou van festivals! Toch ga ik vaak maar 1 of 2 keer per jaar naar een festival toe, omdat het er gewoon verder niet van komt. Dit jaar was het gelukkig anders! Ik ging naar meerdere festivals en heb het zo leuk gehad! In 2018 wil ik dat er dus ook echt inhouden.

…A Beauty Day 3 jaar bestond
3 jaar alweer! Ik weet niet of ik had verwacht dat ik het zo lang zou volhouden toen ik net begon. Ik begon met A Beauty Day omdat ik make-up, schrijven en fotograferen gewoon heel erg leuk vond. Nu ik door mijn full-time traineeship minder tijd heb voor mijn blog, merk ik nog meer hoe leuk ik het vind. Ik ben dan ook zeker van plan om in 2018 weer volle kracht vooruit te gaan met A Beauty Day!

Als ik dit zo terug lees, heb ik best vette dingen gedaan in 2017. Dingen waar ik best trots op mag zijn en mezelf wel eens een schouderklopje voor kan geven. Eén keer per jaar mag dat best.

Wat zijn jouw mooie momentjes van 2017?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog