November 2017 in een paar foto’s #2

November loopt langzaam op z’n eind. De kerstversiering komt langzaamaan tevoorschijn en de schappen vullen zich met artikelen voor de feestdagen. December staat voor de deur en dat is te merken. November is een maand waarin ik vooral weer aan het werk was, bezig was met mijn blog, maar ook andere leuke dingen deed. Natuurlijk nam ik ook lekker de tijd om op de bank te ploffen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn november was. Benieuwd?

Halverwege deze maand was ik lekker druk op werk. Daarnaast werkte ik veel aan A Beauty Day. Toen het eindelijk weekend was, besloot ik dan ook iets leuks te gaan doen met mijn vriend om er even uit te gaan. We besloten samen naar de film te gaan. We wilden graag de nieuwste film van Thor zien, dus het was een goed excuus om daar gelijk een date-night van te maken. Na de film gingen we dan ook nog even een cocktail drinken om de avond af te sluiten. Zo gezellig!

Mijn werk zit op de vijfde verdieping van een groot gebouw, dus ’s ik kan lekker ver weg kijken. Vaak is het niet zo spannend, maar afgelopen week ging de zon onder terwijl hij nog heel fel was, dat gaf zo’n mooi plaatje! We stonden met z’n alle even te kijken!

Uiteraard moet deze foto er ook even bij! Afgelopen maand opende ik de Adventskalender van The Body Shop. Eerder dan eigenlijk hoort, I know, maar alles voor de blog toch? (en mijn nieuwsgierigheid). Ik vind deze kalender echt zo leuk! Als je graag wilt weten wat er allemaal in zit, kun je dat hier lezen.

Na een lange werkdag spreek ik regelmatig met vriendinnen af, ga ik sporten, eet ik met huisgenootjes of ga ik eten bij mijn vriend. Hoewel ik dat altijd super leuk en gezellig vind, vind ik het soms ook heerlijk om na een lange dag op de bank te ploffen met mijn laptop op schoot. Een lekker muziekje aan, wat YouTube filmpjes kijken of gewoon lekker aan mijn blog werken. Fijn! Dat was dan ook iets waar ik afgelopen week wat vaker de tijd voor nam.

Hoe was jouw november?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog